176 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Egypt (15)
Egypt - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Egypt
čaute, ja vám (sediac v práci v Bratislave) tu tajne závidím vašu cestu Egyptom, keďže aj ja som tam bola s vami v roku 2001... E…
marchaba z aswanu, najsuchsieho a nejteplejsieho miesta na nasej maticke zemi! po rekordne kratkej ceste vlakom sme tu a vychutnavame si uzasnych 42 stupnov v tieni!…
Brušný tanec pochádza z francúzskeho slova danse du ventre, z Alžírska. Je to nesprávne pomenovanie pre tanec, pretože sa doň zapája každá časť tela a kĺby a boky. V…
opat sa po dlhsej odmlke ozyvam z krajiny, kde prave vcera pompezne oslavili najvacsiu vojensku porazku vo svojich dejinach, z tepleho Egypta. Tak ako v maji aj…
Tak som už konečne vysypal popol a vylial vodu z vodnej fajky a môžem povedať, že včerajší arabsky večer v našom cestovateľskom BUBO centre…
Zdravim z internet cafe po nasom dalsom zajazde Egyptom - Lubos v roku 2000 navaril uzasny zajazd, pridal do zajazdu Alexandriu a ta mala teraz u…
Tak Bubaci uz treti den brazdia hory, doly, puste a oazy Egypta a zatial to ma iba jedinu chybu, a to tu, ze den nema 26 hodin, lebo mame tak nabity program, ze nemame…
Zdravim vsetkych zo studenej Kahiry, na toto rocne obdobie je tu mrazivych 28 stupnov, tak vsetci chodia v pozapinanych bundach a klepu sa od zimy. v pondelok som bol…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -