205 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Juhoafrická republika (17)
Juhoafrická republika - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Juhoafrická republika
Opat zdravim vsetkych z Juznej Afriky! Tentokrat vyrazame na cestu, ktora sa da nazvat doslova od obratnika po rovnik a naspat. Zacneme v Mozambiku, Maputo, plaze,…
Dnes koncime nas pobyt v Kapskom meste. Prevcerom sme zvladli Stolovu horu, dnes sme zvladli Mys dobrej nadeje a vcera ochutnavku juhoafrickeho vina v najstarsej vinici…
Mame za sebou druhy den v Kapskom meste. Cely den pofukuje prijemny vetrik, ale teraz zistujeme, ze sme to s tym slnkom prehnali. Nuz co uz. Ale aspon sme pozreli cely…
Som v Cape Towne, alebo spravnejsie v tzv. Mother city. Cerstvy vietor od Atlantickeho oceanu ma drzi na nohach, v mori plavu tulene, kusok dalej velryby, za chrbtom je…
Tak a je to tu. Zdravim vsetkych bubakov z Johannesburgu. Let so Swissom bol skvely ako vzdy aj SKY CAPTAIN. Joburg ma privital tradicnou vonou Afriky, bus je za rohom,…
Cafte vsetci stastne pristati Africania! Aj vo Vasom mene este raz dakujem Tomasovi a Pajkimu za skvele zazitky a starostlivost na jednicku. Pajky, Doniest do roboty…
Tak stastne zacheckovani sa s Afrikou pomaly lucime. O par hodin odlietame z Joburgu. Let z Cape Town bol trochu traslavy, podobne ako autom po namibijskych cestach :-).…
Na Stolovu horu ideme aj my. Neviem na ktorej ste boli Vy, ale tu su vsade na okolo. No a ta slavna je len jedna a to ta v Cape Towne. Prenajmeme si nosicov, aby nas…
Opat sme v Joburgu. Nevynechali sme ani Soweto, kedysi samostatné mesto, ktoré sa stalo súčasťou veľkého Johannesburgu. Je známe z…
Rozlucka s Jozom bola tazka. Nemohli sme sa od seba odtrhnut, ale napokon rodina vyhrala. Boli aj slzy a Pajki nabural do stlpu. Fakt!!! Kracal po letisku lucil sa s…
Ocelovy nazgul nas napokon vylozil priamo v srdci nepriatela. Johannesburg nas privital teplom 24 stupnov, skvelym steakom a konecne vsade vidime opalenych ludi. Frodo…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -