40 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Botswana (3)
Botswana - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Botswana
ahojte,pozdrav z BW.Je tu super,Botswana je krajina v ktorej som zil 8r. a je stale krasna a mila.Som tu po 4r.odlucenia,neda sa zabudnut!Chobe je moje srdce a o slonoch…
Ahoj, ahoj, zdravime uz z Botswany. Konecne sme nasli fungujuci internet. Namibia je uplne ina. Tieto dve africke krasavice superia nielen o vodu z rieky Okawango, ale…
Ahoj, pozdravujeme z horucej Afriky a hlasime uspesne nafotenu velku patku! (lev, leopard, nosorozec, slon a byvol kafersky) Kedysi najcennejsie trofeje, dnes najtazsie…
Delta rieky Okavango je pojem, ktorý pozná snáď každý. Najväčšia vnútrozemská delta na svete. Rieka Kavango pramení v zelených angolských horách a tečie cez celú Angolu,…
Tak a sme tu :) Dokonca vsetci, aj ked cernoskovia na hraniciach si ako vzdy vymyslaju, su neuveritelne inventivni v tomto smere. Ale dnes uz mame vsetci peciatky v…
Po Chobe sme teraz v druhom narodnom parku na nasej ceste, v Namibii v Etoshi. Vcera nas privitalo stado ziraf, zebier, kudu velkych a v noci nas navstivil honey badger…
Som rad, ze ste doma aj napriek pokusu Emilovi splnit zelanie a na zaver vam pripravit zmenu letu. Aspon ste v Amsterdame nepodlahli nastraham tohto mesta :) Je mi za…
Vcera sme mali zas kopec zazitkov, ktore je najlepsie zazit na vlastnej kozi, ako si o nich citat..boli ste uz 5 metrov od leva, alebo na meter od stvormetroveho…
Hlasi sa zajazd z Afriky. Vratili sme sa z Viktoriinych vodopadov kde nas cakalo 38 stupnov a obrovske mnozstvo vody. Okolo Vic Falls leje a leje, nie dazd ale poprasok…
O národnom parku Moremi v Botswane ste istotne veľa nepočuli. Teda azda len tí čo sa naozaj vyznajú. Zato slovo Okavango pozná každý.…
Gaborone hlavné mesto Botswany, patrí medzi najmenej známe hlavné mestá na svete. Ešte aj Thimpu je snáď známej…
Johannesburg sme vystriedali za botswanske hlavne mesto Gaborone. No a zajtra vecer znovu bezime do Joburgu a pozajtra spat :) Dnes mam v sebe asi kilecko genialneho…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Island - polárna žiara
viac → -
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
-