36 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Karibik (3)
Karibik - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Karibik
Takmer všetky jedlá na Kube sú poznačené kolonizáciou, dovozom a prisťahovalcami. Kuba bola kvôli svojej geografickej…
Čarovná lodge ukrytá medzi vodopádmi v údolí a v tieni dažďového lesa pri mestečku Bajos del Toro (UNESCO) je iba hodinu cestu…
Dedinka Hopkins je položená na pobreží Karibského mora s krásnymi plážami s jemným pieskom. Všetko tu na Vás p…
Keď sa povie Bahamy, automaticky sa vám vybaví luxus, pohoda, relax, slnko.. No Atlantis Paradise Island, ako znie jeho celý názov, prekvap…
Kolumbia – kokaín... vám napovie ako prvú asociáciu 99% ľudí. Naozaj sa v 80.a 90.rokoch vo veľkom rozmohol do sveta prá…
Joséphine de Beauharnais známejšia ako Joséphine Bonaparte sa narodila v roku 1763 v dedinke Les Trois-Îlets na ostrove Martinique. Ako…
Anegada (po španielsky jej názov znamená zaplavená) je najsevernejší z Britských Panenských ostrovov, ktoré…
Grenada bola pre mňa absolútnou neznámou, ostrovom, ktorý napadli USA ( 80 roky) a spoločne s hurikánom v roku 2004 ho zničilo. Nedá…
Asi najväčšou atrakciou Aruby sú plameniaky, ktoré nájdete takmer na každej instagramovej fotografii z ostrova. Pre mnohých je sklamaním, že sem reálne nepatria,…
Nájsť hotel za dobrú cenu a akú takú kvalitu môže byť na Kajmaních ostrovoch problémom. Takým kompromisom je…
Francúzske Antily prezývané aj Francúzska Západná India tvoria štyri územia: Guadeloupe, Martinique, Saint-Barth…
Hlasim prebadany dalsi Karibsky ostrov. Vyse 10 dni som stravil na "ostrove bradatych" v destinacii povazovanej za jednu z najluxusnejsich. Odkryval som krasy Barbadosu.…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -