833 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kuba (17)
Kuba - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kuba
Po absolvovaní poznávacieho zájazdu Kuba absolut total (25.2.-12.3.2015) – môžem len potvrdiť informácie a odporúčania,…
Ahojte Bubáci musím reagovať na Peťu a Marcela nakoľko sme sa zúčastnili toho istého zájazdu a všetko čo píšu je úplná pravda. Kubu treba zažiť a vidieť. Veľa veľa…
Pozdravujem Bubákov!:) Srdečne odporúčam zájazd Kuba All Inclusive - skvelé spojenie oddychu a poznávania; podobne. ako písala Peťa a Marcel z Kuby Absolut Total. Len…
Zdravím všetkých, kto uvažujete nad cestou na Kubu s Bubom! 1. určite choďte :-) 2. určite nechoďte, ak ste workoholik, cholerik, abstinent a…
Mile Bubo, dakujeme velmi pekne za skvely poznavaci zajazd Kuba – absolut total. Okusili sme Bubo prvykrat a nelutujeme ani nahodou. Urcite sa este rozhodneme cestovat s…
píšem bez diakritiky. no,katarínka z nitry,.vela sme počuli o tebe dobrého a teraz sme to aj zažili na kube,a počuli.také množstvo odžitých informácií a taká smršt…
zdá sa,že som už jeden písala,ale niekde som urobila asi chybu,takže skúška zobrazenia.-pre našu katku líškovú.…
Kuba s Katarínkou Líškovou je pohoda,klídek,a veru aj tabáček,všetko bolo,v krajine kde namiesto bilbordov sú ida cestou palmy,nevidíš odpadky /nie je moc z čoho/…
Dovolenka na Kube bol pre mňa aj kamarátku fantastickým zážitkom. Nikdy nezabudnem na čarovné udolie Viňáles, kde sme šlapali až k domu roľníka. Cestou sme spoznávali…
Bubo bola dobrá voľba. Práve sme sa vrátili z Kuby a máme na čo spomínať ... Pobyt bol dynamický aj oddychový, ale každopádne zaujímavý a poučný. Let z KLM na Kubu bol…
Jet lag, medicínsky ako len ako desynchronizacia a zriedka cirkadiánna arytmia, je fyziologický stav, ktorý vyplýva zo zmien denn…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -