833 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kuba (19)
Kuba - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kuba
Tento zájazd na Kubu vybral manžel, zariadil a mňa len pozval. Ciže moja "vina" to nie je :). Zo začiatku sa mi zdalo, že poznávačka bude veľká z…
Predvčerom sme doleteli z Kuby Absolut-total domov. Stale žijeme Kubou, počúvame CD Compay Segundo-a ktorého hrob sme mimochodom tiež navštívili. Doteraz som bol…
Tato zima je neskutocna, slnko nie a nie zmiznut za oblaky a teploty plazoveho typu. Kuba. Co viac si priat na slnecnom pobrezi Atlantiku s nadhernymi plazami, kde…
chceme sa poďakovať Bubákom za sprostredkovanie úžasnej kubánskej atmosféry v predvianočnom období roku 2013. Boli sme nadšení nielen krajinou, prostredím, netradičným…
Ahoj vsichni bubaci Prave se vracíme ze zájezdu Kuba absolut 16. -30.11.2013, ktere jsme si prodlouzili o 3 dny v Mexiku. Pro vsechny kamarady mexiko bylo…
Rano bol vystup z pohladu jednoduchy. Aj navonok slaby dazd vsak sposobil rozvodnenie rieky, ktoru sme museli zdolat. Vahali sme. Stolova hora bola tak blizko a nasa…
Ahojte Bubáci, pomaly to bude mesiac, odkedy sme sa vrátili z Kuby (absolut total) a naše zážitky sú „absolut total“ úžasné. Krásna krajina, fantastická príroda,…
Zdravíme všetkých Bubákov. Práve sme sa vrátili zo zájazdu Kuba absolut total.Bubo zase raz nesklamal, poskytol maximum. Vďaka výbornému sprievodcovi Michalovi…
Chcem pripojiť svoje vyjadrenie k zájazdu Kuba absolut total od 16.6. -1.7.2013, skvele pripravené, skvele zorganizované, skvele zvládnuté... videli sme, čo iní nevideli…
Ahojte skupina "Happy birthday" Kuba absolut total 16.6.-1.7., pozdravujem Milenu, Tanu a Marosa. Aj ja sa pripajam do BuboFora a mozem potvrdit, ze Kuba absolut total…
Zdravim Tatianu s Marosom a aj ostatnych ucastnikov super zajazdu . Mozem len potvrdit,co napisali a este to vsetko umocnit na druhu. Bola som s Bubom prvykrat a bola…
Pred par dnami sme sa vratili zo zajazdu absolut total Kuba, a este stale postupne vstrebavame vsetko to krasne co nam Kuba a samozrejme nasa Katka ponukli. Kuba je…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -