51 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kostarika (4)
Kostarika - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kostarika
Tak toto prekonava uz vsetky mozne rekordy... Uz som si zvykol ze na vnutrostatnych linkach miestnej leteckej spolocnosti staci prist 10 minut pred odchodom a vobec vam…
Ráno vstanem, napijem sa kávy, vyjdem von a dostanem takmer infarkt. Hneď pri dverách na mňa sliedi obrovitánsky leguán, taaaký…
Na letisku stoja štyri maličké lietadielka a ja smerujem do toho najmenšieho pre 19 pasažierov. A viete koľko nás tam je? 7! Slovom sedem. A…
"Ja ďalej teda už nejdem", odhodlaným hlasom deklaruje Janka. Traja muži sa dobrovoľne hlásia že ju odprevadia dolu. Všetci čierne tváre od…
Zdravím spod sopky Arenal z hotela Hotel Arenal Kioro Suites & Spa. Ide o 5* hotel - kúpele a my sme sa práve z termálnych kúpeľov…
Počujem smiech z hora z reštaurácie. Homáre, krevety Jumbo, rebrá, chilské vínko a šampanské. Rozlúčkov…
Piatok a koniec týždňa. Pre nás posledný deň pri Tichom oceáne. Zajtra vyrážame do tropického a neskôr do hmlového…
Buenos dias amigos, je 10 a pomaličky vstávame do 30 stupňového humidoru. Raňajky do postele, potom sa hodím na pieskovú pláž Conchal …
Nikaragua nás všetkých dostala. Kohútie zápasy, fabrika na cigary, kde sme si všetci nakúpili madrusos a torpedos za…
Hola amigos! Po dlhšej odmlke sa opäť hlásime z našej cesty po Strednej Amerike. A prečo o nás dlho nebolo počuť? Odpoveď je jednoduch…
Pozdravujem všetkých a hlavne šéfa na Kubu, druhého šéfa do Venezuely (aj keď na mňa zabudol, že som tu..:)! Mirku a Tom…
Čaute, dík, Mirka za blahoželanie, ideme dnes trošku oslavovať :). Rybačka sa podarila, máme dákych 10 tuniakov, mai-mai rybu, a &scaron…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -