49 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Venezuela (4)
Venezuela - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Venezuela
Tak, a sme tu, na konci sveta na hranici Venezuely, Brazilie a Guayany. Sme tu jedini turisti a Bubo stranka sa v jedinom fungujucom internet cafe natahuje asi 10 minut.…
Cela skupina doletela v poriadku, vsetci 14 sme sa stretli aj s nasou batozinou v Caracase a tak nasa venezuelska expedicia moze zacat! Citajte forum. Ozveme sa o 3 dni!
Zuzi, Miso, ale je Vam hej! Pri citani vasich prispevkov som tam bol na chvilu s Vami. To mate teda dobry veget. A ja aby som sa tu nahanal po stolovych horach, po…
Tak som opat tu, aj s batozinou. Let bol vynikajuci. Lufthansa sa ovsetkych neuveritelne starala. Na 1*. Az na jednu drobnost, namiesto v Caracase sme pristali na…
Tak, a je tu cas navratu na Slovensko. Ja s Evou letime o par minut, skupina az vecer. Chvilu sme sa neozvali, pri mori v Puerto Colombia nebol internet. Tak ako to cele…
Mame za sebou dalsi vrchol nasej cesty. Najprv sme sa vyviezli lanovkou na Pico Espejo z Meridy. Za necelych 30 minut sme sa lanovkou dostali z 1700 metrov na 4765…
Uzili sme si krasny oddych na ostrove nedaleko mestecka Tucacas. Lodickou sme sa pomedzi mangrovniky plavili od pobrezia asi 30 minut, stretavali obrovske fregaty -…
Po prekrasnom treku na guyajanskej vysocine k najvyssej stolovej hore sveta Roraime sme sa rozhodli uzit si 2 dni oddychu v narodnom parku Canaima, pozriet si Auyan…
A sme zasa v civilizacii, Santa Elene, uplne zniceni, ledva chodime, ale stastni. 5 dnovy trek na Roraimu, najvyysiu stolovu horu Venezuely dal riadne zabrat. Az na…
Presli sme nahornou plosinou Sabana Grande do pohranicneho mestecka Santa Elena susediaceho s Braziliou. Benzin tu stoji 5 Sk, v Brazilii 35, tak si viete predstavit tie…
Zoznamovaci vecierok dopadol vyborne, na hlavnej ulici Sabana Grande sme v restike pod holym nebom jedli ovocne salaty, steaky z tuniaka a ine dobroty, zapijali rumom s…
Tak a je to tu, aj Valusiak by nam zavidel. Venezuelu sme rozbehli naplno, az na to, ze nikomu nedosla batozina. Pivko Polar je vsak vyborne chladene a steaky z tuniaka,…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -