545 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: USA (36)
USA - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - USA
Na New York je asi aj jeden zivot malo, niekto mi tvrdi ze keby tu mal byt mesiac by sa zblazni, ja vsak tvrdim ze sa zblaznim z toho ze nestihnem vsetko co toto mesto…
Moj prvy prispevok z iPadu. Nebol som tu iba den a uz je tu tolko prispevkov. Vcera sme teda dobehli maraton ktory o sebe hovori ze je najvacsi na svete a ze je…
Este smradlavy s cislom na tricku so slovenskym znakom a s medailou na krku podavam prvu spravu. Kamarati ktori boli v dalsich vlnach este bezia.. Rano bola strasna zima…
Je 4:38 rano. Dnes v noci sa v New Yorku menil cas ale aj tak... Vonku su 3 stupne, ja mam na sebe bezecke trenirky, tricko ma dlhe rukavy a na tom dres SR. No a na tom…
Hlasenie z nasho BUBO teamu v maratone od nasho spravodajcu Mirky: Zatial co ine timy maju lekarov, maserov, my mame v time timoveho knaza:) Kto nas sprekona?:) Drzte…
New York sa zblaznil do maratonu!!! A to totalne, mam pocit ze ludia vymenili auta za tenisky a vsade vidno rozcvicujucich bezcov, musite davat pozor aby ste im…
Haloo, salam, namaste. Pre slovenske media salama a namasle... Zdravim Vas uz z New Yorku z nasho Bubackeho hotela.Uz v Londyne ma oslovil pan v obleku. Hej, ides na…
Prave sme prisli zo slavnej ligy NHL (vraj najkvalitnejsia hokejova sutaz na svete) este v slavnejsej hale Madison square garden, takmer plny stadion, privital hosti z…
A mame tu slavnu NHL, uz drzime v rukach listky na dnesny zapas medzi Rangers a Caroline! Bude lepsia atmosfera okolo klziska kde sa nahanaju za ciernym cudom lepsia ako…
Vidieť New York je úžasné. Počasie nám prialo. New York je mesto, na ktoré nikto nezabudne. Je tak rozmanitý, že nikto nemôže zostať ľahostajný k tomuto mestu, rozhodne…
Symbol pre vsetkych co sem prisli hladat stastie, pracu, peniaze, nabozensku slobodu proste vsetko to co im chybalo doma. Neboli to len slovaci co sem prisli v 19 a 20…
Včera sme sa vrátili z NY,manželovi znie v ušiach:"Lets go Yankees a ja si spievam Fantóma..Sme absolútne nadšení!Vďaka Maťo!Nielen že si s nami strávil čas do 2hod.na…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
USA - západ
viac → -
Vietnam zo severu na juh