512 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: USA (37)
USA - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - USA
I napriek takmer 100% vlhkosti a rekordnym teplotam tu na vychode USA sme si vychutnali pohlad na Big Apple pekne z vysky, teda presne, z vrtulnika a este pred odchodom…
23 clenna skupinka sa hlasi zo slnecneho New Yorku. Plne dva dni v Big Apple. Uchodeni, ale plni dojmov a zazitkov. Pofotili sme si Sochu slobody pri zapade slnka,…
nasu put po zapade USA uzatvarame tym naj, co Cali, teda Kalifornia moze ponuknut- San Diegom. Slnenie na plazi ostrovceka Coronado, kde si okrem nas kedysi vegetila aj…
Opat sa hlasim z Kalifornie. Po blaznivo, vysvietenom a nikdy nespiacom Vegas sme si vychutnali nadherne kalifornske Yosemite, dych vyrazajuci Zion a Bryce v Utahu,…
Zdravime vsetkych zo slnecnej Kalifornie. LA nas privitalo nadhernym pocasim stvorenym na prechadzku po Hollywoode. Aj ked sme ziadnu "hviezdu" nestretli pri nocnom…
Mal som v plane pisat ze Cesta okolo sveta sa v nedelu skoncila, ale nie je tomu tak. Po mesiaci na cestach, 7. krajinach a 13tich preletoch poznavame dalej. Ja som…
Ako vsetci viete mame momentalne v terene mnozstvo zajazdov po celom svete. Ja som s miniskupinkou pred 48 hodinami dokoncil letecky okruh Australiou. Bolo vynikajuco …
Prave ma martin informoval o zemetraseni, ktore sa stalo v nedelu vecer na americko-mexickej hranici. My sme boli v nedelu vecer na najlepsich hamburgeroch v NYC …
Veža Stratosphere sa pôvodne v plánocho (veľkých) uchádzala o titul najvyššia stavba sveta. V roku 1994 mala merať 556 metrov.…
Slnecnu Californiu sme vymenili za slnecnu Floridu(Sunshine State ako hovori skoro kazda miestna SPZ). Z ulic nadherneho San Francisca sme sa presunuli do centra…
Nasa mala skupinka dorazila do Los Angeles len niekolko hodin po slavnostnom odovzdavani tohtorocnych Oscarov. Sosky sa nam sice neusli ale slnecna California nas aj tak…
Tak a sme v L.A. Posledne dni na Havaji sme si dosyta uzili na plazach a promenadach, ktore su viac ako prijemne. Dnes sa nam ale zacina dalsia, bohuzial zaverecna, cast…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -