822 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Mexiko (54)
Mexiko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Mexiko
Na prales Palenque sme spominali celu cestu az na Yukatan. Za slnecneho rana sme pozerali nadherne zachovane pyramidy na Uxmale, tancovali na ulici spolu s domacimi,…
Caute vsetci z B/O. Fotky budu az ked sa vratim. Poslal som aspon jednu MMS, lebo bluetooth tu zatial moc nefici. Pozdravujte aj u nas na dealingu. Pre jedneho…
Oaxacke udolie sme opustili opojeni nadherou kolonialneho mesta, farebnou krasou kobercov na ktorych vyrobu sme sa boli pozriet, majestatnostou jedneho z najvacsich…
Srdecne zdravim vsetkych svojich kolegov a kamaratov. Cesta naprieč Mexikom je narocna ale zaujimava. V zdravi a dobrej nalade som zvladla ostre slnko na pyramidach,…
Caute vsetci z B/O. Fotky budu az ked sa vratim. Pôjdeme čoskoro do Méridy, kde ulovíme ďalšie super zážitky. Sledujte nás…
Caute vsetci z B/O. Fotky budu az ked sa vratim. Poslal som aspon jednu MMS, lebo bluetooth tu zatial moc nefici. Pozdravujte aj u nas na dealingu. Pre jedneho…
Cestou z Acapulca sme sa stavili na vyhliadu na Popocatepetl. Aztecki bohovia nam boli tradicne nakloneni a videli sme az na vrchol. V mestecku Cholula sme spolocne so…
Skupina zaradila prepracovane Antropologicke muzeum v Mexiko City do svojho rebricka top muzei sveta. Dalo nam prehlad o kulturach, ktore tu posobili a po ktorych…
Vdaka mili moji Mexicania za pozdravy, tesim sa, ze ste stastne prileteli, pozdravujem - taktiez nonstop pracujucu domovsku kancelariu, sefov a kolegov vo svete.…
Dakujem tohtorocnej prvej jarnej skupine v Mexiku za to, ze boli skvela partia milych ludi a ze sme sa spolu mali dobre. Posledne oddychove dni sme travili na Karibskej…
Peter, prosim ta, znovu mi nefunguje e-mail. prosim, pozries sa na to. vdaka. Ideme teraz loviť zážitky do Aguascalientes. Držte palce. Hela!
Posledny vecer, krasny den snad len vcerajsi bol krajsi - potreli sme si ostatky Mayskeho mesta nad vlnami Karibiku, kupali sa v krasovych jaskyniach a plavali a…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -