176 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kanada (14)
Kanada - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kanada
Este prechadzky pri krasnom Canada Place, posledne pohlady na slnecny Vancouver, chutny grecky obed a odvoz limuzinou na letisko... to su nase posledne okamihy v Kanade…
Kanada 2 sa opat hlasi z krasneho Vancouveru. Myslim, ze malo ktoremu zajazdu vyslo pocasie tak ako nam.V horach slnko celych 5 dni a este aj uprsany Vancouver ako sa mu…
Kanada 2 zdravi SK. Dne sme sa presunuli z Calgary do Banffu, do utrob Rocky Mountains a vsetci su tak uneseni, ze zlozili batohy, zobrali fotaky a prasili fotit.Zajtra…
Kanadania- BUBÁCI - pozdravuju Slovensko. Uspesne sme sa premiestnili na zapad a uz sa nevieme dockat zajtrajsieho vstupu do Rocky Mountains. Dnes este mesto…
Kanada vyhrala a Vancouverom brazdia trubiace auta a do pol pasa vyzleceni muzi {bohuzial iba muzi} mavaju zastavami s javorovym listom a vykrikuju opitym hlasom.…
Cestu cez Skaliste hory sme isli v luxusnom vyhliadkovom vlaku. Poculi ste uz o tom? O vlaku ktory stoji 3x viac ako lietadlo? Ma presklennu strechu a vy sa nemozete…
Rano som bol behat a skoro som narazil do 2 metroveho jelena. O 5 minut vyrazame na Mt.Whistler. Potom sa Vam ozvem. Mame neuveritelne pocasie, klop, klop.
Vsetci su v botanickych zahradach s unikatnou architekturou. Na obed vyrazame do toho najkrajsieho co Kanada ma, do Skalistych hor. Samozrejme zapas Cesko - Kanada…
Saskatchewan sa nam toci pod oknami. Rano som si bol po jeho brehoch zabehat. To je na Kanade krasne, ze vsade su krasne upravene golfove ihroska a bezecke a cyklisticke…
Na Niagare bolo 30st, teraz tu v Alberte su 3 stC. Vcera o polnoci sme doleteli. Ottawa nadherna. Montreal ma stavu. Podzemne mesto aj kadedrala Notre DAm stoja za…
V kanadskych dennikoch sa zrazu notne pise o Slovensku. "Krajina v strede Europy s ohromnymi horami ako napriklad 6 stop a 9 palcov vysoky Zdeno Chara.." Nas casnik nam…
Vcera bol v Kanade prvy maj - Labor day. A tym sa skoncili prazdniny a rano bolo plne mesto zltych skolskych autobusov a otravenych ludi v oblekoch, ktori museli ist do…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -