193 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Slovensko (8)
Slovensko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Slovensko
Milí Bubáci z Buba, dovoľte nám zagratulovať Vám. Zagratulovať k Vašim vynikajúcim sprievodcom, ktorí nás, dobrodružstvachtivých cestovačov a cestovačky, prevedú pri …
Leopold, my v BUBO mame za tych 25 rokov co cestujeme vypracovane podrobne pokyny na kazdy zajazd. V tom dokumente najdete vsetky potrebne informacie. Napiste na bubo…
Zdravim vsetkych cestovatelov:-)Vie mi niekto poradit co zbalit do Peru,Bolivie Amazonie?Aku menu vziat velkost bankoviek,aku redukciu na zastrcky atd?Budem vdacny za…
Kde dovolenkoval ostatný týždeň Barack Obama? Na Necker island! O tomto malilinkom ostrovčeku som piísal na tomto Fóre 3. januára viď https://bubo.sk/forum?vp-page=6 …
Prvý deň BUBO Bálu je za nami. Celý rok 2016 sme cestovali, fotili a teraz Vám výsledky našej snahy prezentujeme. Ktoré cestovateľské hranice sa nám podarilo pokoriť a…
Ahojte Bubaci. V januari odchadzam na spominanu cestu a chcem sa opytat na jadnu vec. Naozaj si treba brat so sebou spacak ? V ruksaku, alebo v kufri mi zaberie vela…
Ahojte :) Málokde sa človek cíti bohatšie ako v Uzbekistane. Pri kurze 4700 sumov za 1€, človek zisťuje nepotrebnosť peňaženiek. Naopak spoznáva praktickosť gumičiek či…
AHOJ BUBACI. VELMI RADI A SPOTESENIM BY SME SA CHCELI PRIDAT KU RECENZIAM K NASEJ DOVOLENKE .. BUBACI ZASLUZITE IBA SAMU CHVALU,Z KAZDEHO DNA KTORY SME S VAMI PREZILI…
O necelé 4 hodiny bude nový rok aj u nás, na Slovensku, v Nižnej, v Nitre, Bratislave.Čakáme naň v zasneženej krajine pri mínus 11 a fľaši červeného tatranského čaju.…
Všetkým cestovateľom prajem pokojné Vianoce, pohodu, lásku a šťastné cesty. V roku 2017 sa vidíme vo viac než 190 krajinách celého sveta. Ahoj!
Zaujala mě Vaše fotografická soutěž, ale zjistil jsem, že je to tak trochu jinak. Špičkové fotky zapadají v zapomnění a vna předních místech jsou občas fotky zcela…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -