187 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Slovensko (8)
Slovensko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Slovensko
Ahojte :) Málokde sa človek cíti bohatšie ako v Uzbekistane. Pri kurze 4700 sumov za 1€, človek zisťuje nepotrebnosť peňaženiek. Naopak spoznáva praktickosť gumičiek či…
AHOJ BUBACI. VELMI RADI A SPOTESENIM BY SME SA CHCELI PRIDAT KU RECENZIAM K NASEJ DOVOLENKE .. BUBACI ZASLUZITE IBA SAMU CHVALU,Z KAZDEHO DNA KTORY SME S VAMI PREZILI…
O necelé 4 hodiny bude nový rok aj u nás, na Slovensku, v Nižnej, v Nitre, Bratislave.Čakáme naň v zasneženej krajine pri mínus 11 a fľaši červeného tatranského čaju.…
Všetkým cestovateľom prajem pokojné Vianoce, pohodu, lásku a šťastné cesty. V roku 2017 sa vidíme vo viac než 190 krajinách celého sveta. Ahoj!
Zaujala mě Vaše fotografická soutěž, ale zjistil jsem, že je to tak trochu jinak. Špičkové fotky zapadají v zapomnění a vna předních místech jsou občas fotky zcela…
Juraj, maminka sa teraz vrátila celá uveličená z dovolenky a nehovorí o ničom inom iba o bare na palube. Campari orange asi nalievali stale :) Dakujem ze vybornu radu a …
Dobré ráno. No uff, ak máme nespojojného klienta mrzí nás to všetkých. Dnes vám zatelefonuje Tomáš Hušek, ktorý do Krugerovho národného parku a na juh kontinentu chodí…
Práve som prišla zo zájazdu JAR, Lesotho, Svazijsko, Maurícius a nedá mi nepodeliť sa o názor na tento zájazd a jeho silné a slabé stránky. Bohužiaľ, v tomto prípade…
Hej, ludkovia! Zaspal som doma ako loksa. Prebral som sa nerusiac kde som a aky je den. Tak ako minuly rok, aj teraz som vsetkym vdacny za to, ze som smel byt sucastou…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -