187 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Slovensko (12)
Slovensko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Slovensko
Rumunskoooo!! Dakujem, dakujem! Najlepsi odpocinok, adrenalin, parada, super, nezabudnem na nikoho nikdy, bolo uplne najlepsie na svete! Chcem sa vratit :) ! Strasne…
No čo dodať? Proste skvela nalada, skveli ludia, prostredie.... No proste kopec nezabudnutelnych zazitkov a skusenosti. Tak dufam ze o rok znovu niekde na Balkane. Peto…
Salut vsetkym fajn ludom, ktori boli na zajazde! Som strasne rada, ze nas spojilo prave Rumunsko, kde na cloveka caka tolko krásnych prekvapeni ... hmm, aj ja mam este…
Rumunsko bolo super ani chvilu sa clovek nenudil krasne hory perfektna partia ludii bolo az tak super ze sa tomu nedalo verit. Bohuzial to skoncilo a uz zasa v realite.…
Rumunsko bolo krasne, uzasne a nesputane! dnes sme sa vratili a som uneseny! DAKUJEM TAKMER VSETKYM, ale hlavne mojej Janke, ktora to uspesne vydrzala, dalej PETKOVI…
Ľubo, neviem či to robíš často, ale riadne si ma zavádzal. Keď sme odchádzali do Sýrie, do telefónu si mi tvrdil, že budeme s Renátou spokojní. Vieš ako si sa sekol? To…
V tomto momente pozerame spolu kazetu ktoru sme natocili v Juznej Amerike. Je to nieco uplne genialne. Prave sa dotykame vodopadov z tej krajsej Argentinskej strany a…
ahojky bubáci, tak sa tešíme na nové dobrodružné bube na nejaké Skandinávske dobrodružstvo a zrdavíme všetkých účastníkov Nórsko 4xnaj a bolo super a nikto určite…
No, to sa dobre pamatam na zazitok z Ipanemy /odvazlivci/, neviem o com nechces pisat, ale s nami to bolo tak, vlna nas zdvihla, hodila o dno, kopla do ladvin, vyrazila…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -