53 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Estónsko (4)
Estónsko - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Estónsko
Pripajam sa k pozdravom od Mati, ktora zjavne prave tiez sedi niekde v Talline na maile :) zdravime, vsetci sme v poriadku, vychutnavame si krasy Pobaltia a tesime sa na…
ahojte! hlasim sa z tallinu. pocko mame krasne a myslim ze zajazd prebieha nad ocakavania. musim si davat pozor aby ma nespalilo...krasne ulicky stareho mesta a…
Zdravime z Tartu. Vcera sme konecne za slnecneho pocasia vychutnali Talin, vecer sa niektori otuzilci kupali vo finskom zalive, nadherne tam bolo, kemp je uprostred…
Pozdravujeme zo slnkom prehriateho Tallinu. Slniecko od vcera vecera takmer nezapadlo a od stvrtej rano zase pridava na intenzite... Naozaj sa blizime ku chladnemu…
Pozdrav zo slnecneho Talinu posielaju novopeceni bubaci z Martina. Dnes sa preplavime do Helsink. Pozdravujeme nase veduce . Zatial mame za sebou cca 1.800 km. Ahojte…
S Helsinkami sme sa rozlucili jahnacinkou krasne naservirovanou v stylovej restauracii v meste a potom nas uz cakala plavba do Estonska. Zabava sa rozbiehala, Fini…
Čaute, zdravím kanceláriu a najmä skupinu Škandinávcov pred nami. My sme dnes od rana v Talline, kde sa o chvíľočku zberá…
Zdravim z Tallinu, krasneho stredovekeho mesta. Sedim na internete v ruskej strvrti, v jednom kadernictve, kde maju v rohu jeden staaarucicky internet... mame sa vsetci…
Caute, vcera bola Riga super, super. Vsetko ako ma byt :) mesto, pelmeny, pocasie, nalada... Dnes v Talline vytrvalo prsi, asi aby sme si nemysleli, ze budeme chodit na…
Uspesne sme dorazili do Talinu. Kaunas a Riga nas privitali peknym slnecnym pocasim. Dnes nas caka borsc a trajekt do vytuzenej skandinavie. Pozdravuju Vas mato a juliana
Zdravime vsetkych z Tallinu a pripajame sa k srdecnemu podakovaniu panovi Eliasovi. Riga vcera a dnes Tallin, dve nadherne mesta s fantastickou atmosferou. Vcera sme sa…
...ten motorest ma hlavne jednu suchu teplu velku prijemnu miestnost s krbom,v nej sa nachadza asi 30 karimatiek a taky isty pocet majitelov spacakov. Naozaj je to…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kolumbia 5K
viac → -
-
Argentína, Brazília
viac → -
Peru, Bolívia
viac → -
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -