106 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (7)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Všetci, ktorí boli v Nórsku, si hádam zapamätali škandinávsku prírodu. Šialené tvary horsk…
Vyrážame člnom smer otvorený oceán. Nachádzame sa v Peru, v oblasti Ica a tesne za prístavom Paracas. Mierime na otvorené more…
Kam sa vybrať na Zanzibare za najlepším šnorchlovaním? Pre nás je takýmto miestom jednoznačne Nungwi! Nungwi sa nachadzá…
Na ľavej strane šoférujem dlho. Najradšej však v Škótsku. Vždy sa tam rád vraciam. Mám tu pár kamará…
Pobaltie je úžasná časť severnej Európy. Rovinatá, zelená a úrodná zem. Baltské more ponúka množstvo aktiv…
Pomaly sa stmievalo. Vracali sme sa do Simba lodge. V strede lúky na savane sa odrazu objavil gepard. Oprava, gepardica. Po nej jedna hlava, tretia hlava a siedma…
Aguas Calientes resp. Machu Picchu Pueblo. Maličké mestečko so železnicou, ktorá sem ročne dopraví nespočetné množstvo nadšencov…
O Kodani bolo písané už mnoho. Aj u nás vo fórach. Pred tým, ako som začal pracovať pre BUBO, žil som nejaký čas v Kodani. R…
Afrika je horúca zem. Ale v rovníkovej Afrike aj dosť leje. Prirodzene, musia prísť monzúny. Vyprahnutá zem musí piť. Mali sme…
Laponsko, zem Sámov. Neľútostná pustina a nedotknutá divočina so svojimi pravidlami prežitia. Množstvo ľudí by chcelo vidieť pol…
Krásne slnečné letné ráno, teplučko, viditeľnosť kam oko dovidí. Bezvetrie a dokonca málo muchničiek. Začiatok dňa ako stvoren…
Cez hmlu nie je vidieť. Džíp uháňa štrkovou cestou stále vyššie a vyššie. Červené blato s vodou stek…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-