91 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (7)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Grónsko je úžasná krajina. Úplne iná, než čokoľvek som dovtedy navštívil. Moja prvá cesta sem viedla do…
Maasai Mara je cieľom mnohých fotografov divoko žijúcich zvierat. Ich interakcií a dokumentovania ich života. Je to jedna z posledných rezerv…
Bolo to v polovici júna niekoľko rokov dozadu. Kráčal som si slnečným Reykjavikom až k dominante celého mesta, Katedrále Hallgrí…
Jeden z mnohých vydarených dní v Masai Mara, rezervácii vo Východnej Afrike, sa niesol v znamení rekordov v počte, ale aj…
Rána v rezervácii Maasai Mara bývajú chladné až zarosené. Po návšteve Maasaiskej dedinky a rozlúčke s n…
Krásne Panamské poobedie. Všade modrá obloha a teplo nad teplo. Deň ako stvorený na vyhliadkovú jazdu po Panama City. Najvä…
A aká je Panama? Prvá noc v Paname je vždy očarujúca. Horúca a voňajúca exotikou. Chutí po rume a vonia po všetký…
Na severe Islandu sa nachádza unikátne jazero. Vytvorené pomerne nedávno vulkanickou činnosťou, svojimi plytkými vodami ideálne…
Na Madagaskare je niekoľko druhov suchozemských korytnačiek. Ich každodenné problémy sa rovnajú skrývaniu pred domorodcami, ktor…
Stromy, ktoré preslávila knižka Malý princ a ktoré neodmysliteľne patria k Madagaskaru. Povoz zo zebu zastavil. Povyskakovali sme na pra…
Piroga je drevená plachetnica pre 5 ľudí, postavená ľuďmi kmeňa Vezo. Elegantne sa vznášala na morskej hladine. Vietor ju odná…
Bol krásny podvečer a my sme sa vybrali na návštevu do miestnej krokodílej farmy, ani nie 15 minút od hlavného mesta…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -