396 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (15)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Ramadán v Rabate

16

00:10

sep

2009

Maroko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Ramadán, o pár hodín 26. deň pôstneho mesiaca, ten najvýznamnejší. Výročie vzniku Koránu - najposvä…

dovolenka

23

18:15

júl

2009

Marek, Maca, podla zakonnika prace - Zákon 311/2001 Z.z. z 2. júla 2001 po novele 460/2008 Z.z. nosorozec nema narok na dovolenku, pokial si to vopred zmluvne nedohodne…

z kostolov do vln

21

23:17

júl

2009

Izrael Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Anticke pamiatky, arabska kultura, poly- i mono- teisticke nabozenstva. Trhy aj klimatizovane obchody, poulicne stanky s jedlom, aj kvalitne restauracie, mesta, aj…

Lk, 2, 8-20

18

17:20

júl

2009

V tých dňoch vyšiel rozkaz od cisára Augusta vykonať súpis ľudu po celom svete. Tento prvý súpis sa konal, keď Sýriu…

predpoved na najblizsie dni

17

16:42

júl

2009

Slnecno, obloha bez mracika, maximalna denna teplota 33 stupnov, minimalna 21. Esteze stare centrum Jeruzalema su uzke chladne ulicky, bazare a v kostoloch je chladok.…

Davka niekolkotisicrocnej historie

16

22:43

júl

2009

Biblicke pribehy ozivaju priamo pred nasimi ocami. Chodime po miestach kadial kedysi kracal samotny Jezis Kristus. Plany figovnik, na ktory vyliezol vyberac dani Zachej,…

Z krajiny krala Abdallaha II.

16

05:55

júl

2009

Jordánsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Neznacime cestu hraskom, ale da sa nas polahky stopovat. Ideme po najvacsich pamiatkach co zanechali Greci a Rimania. Do Jordanska sme prisli v znameni amfiteatrov.…

Zhabane prepisy skorych rannych rozhovorov klientov

11

00:17

júl

2009

Libanon Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Toto bol vecer. Uaaa. V Bejrute to zije tyvole. To Hard Rock Cafe, to bol bar. Kvalitne karaoke. Toto bol vecer, tooooto bol vecer. Takze, osem styridsatpat je odchod?…

pustna posta

10

23:09

júl

2009

Teplo na pusti, piliere chramov z oazy Palmyrskeho kralovstva z prelomov letopoctov pred a po Kristovi. Vezovite hrobky bohatych vyberacov myta, kriziacka ruina na kopci…

wireless palmyra

08

12:57

júl

2009

nevesta puste.fotogenicka palmyra nas nakrmila pohladmi aj jedlom.wifina v restauracii je zjavne funkcna.vsetci(aj ja) tukaju do mobilov.okrem tych co im uz priniesli…

Po stopach Svatej Tekly

06

23:01

júl

2009

Vsetci prisli v poriadku. Zalepene oci, lietadlo meskalo par minut, rychlo sme zamenili peniaze (Dostal som otazku, ci tieto susne naozaj budeme potrebovat, kotru som…

Damasek caka...

05

21:48

júl

2009

Vyrazam po nasu skupinu cestovatelov, ktorych zrejme unavenych, ale plnych ocakavani sem naserviruje lietadlo. Utulny 4* hotel v centre, v starom meste ma uz pripravene…