396 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (27)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Skupinka (uz mi niekto vravel, ze sa mam tomuto vyrazu vyhybat, ale stale nevidim dovod!) nasich trekkerov z Dolneho mustangu sa dnes vratila do Kathmandu. Unaveni, ale…
...an' i wanna know, have you ever seen the rain? an' i wanna know, have you ever seen... rytmicke busenie na bubny, zvuk naladenej gitary a jemne chraplavy muzsky hlas.…
Kompletna skupina CTNI prekrocila prah medzinarodneho letiska Indiry Gandhiovej v Dili, akurat mna tam nepustili, pretoze mo let je az zajtra a opacnym smerom. Okrem…
Dorazili sme do vyse strnastmilionoveho hlavneho mesta! Zniceni hustou premavkou, ale napriek tomu sme sa este v malej skupinke vydali na prieskum okolia. Spletite tmave…
Stvrtok, rano 08.00 miestneho casu, Agra. Mesto novodobeho divu sveta, mesto kde (v opare smogu (alebo rannej hmly?) stoji perla Indie - Taj Mahal. Na hoteli sa nam…
Vytuzenej Indie sme sa dockali! Po prechode Nepalsko-Indickych hranic sme sa na zvysok dna zucastnili majstrovstiev subkontinentu v trubeni, a cudujte sa, vyhral to…
Chrumem sladky cukrik a zrychlenie ma vtlaca do sedadla. Zuzke vedla trci z ucha vata, smejeme sa, a pozeram, nepalska letuska je neobycajne krasna. Fotime aj Zuzku, aj…
Posledne "Ni Hao" som povedal dnes okolo poludnia cinskym colnikom a odvtedy sa specializujem vyhradne na "Namaste!". Dorazili sme do hlavneho mesta Nepalu a naberame…
Roztomile, lenive a hladne. V Denne pojedia 30 kg bambusu takze vacsnu dna stravia krmenim sa. Velke iba 1.5 metra a vaziace okolo 100 kg. Tento ohrozeny druh z celade…
Vidim, ze Stano s Liborom podla mojich instrukcii internetaren nasli polahky. A mozno tu stale niekde vysedavaju, nemam potuchy, je to tu velke ako futbalove ihrisko :)…
Ako sprievodca poslusne hlasim, ze skupina Cina Tibet Nepal India 14.9.2007 je pripravena na cely zajazd poctom ucastnikov 24, z toho vsetci s kompletnou batozinou.…
Este celkom opantany cestou po Maroku, na palube lietadla som si na obed vybral bez mihnutia oka jahnaci tajin s kuskusom. Ani neviem aka bola druha moznost. :) Mnam.…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-