396 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (27)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

BUBO Trekking Dolny Mustang

11

17:34

okt

2007

Nepál Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Skupinka (uz mi niekto vravel, ze sa mam tomuto vyrazu vyhybat, ale stale nevidim dovod!) nasich trekkerov z Dolneho mustangu sa dnes vratila do Kathmandu. Unaveni, ale…

naspat v Kathmandu

08

16:29

okt

2007

...an' i wanna know, have you ever seen the rain? an' i wanna know, have you ever seen... rytmicke busenie na bubny, zvuk naladenej gitary a jemne chraplavy muzsky hlas.…

DEL-DXB-VIE

07

22:18

okt

2007

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Kompletna skupina CTNI prekrocila prah medzinarodneho letiska Indiry Gandhiovej v Dili, akurat mna tam nepustili, pretoze mo let je az zajtra a opacnym smerom. Okrem…

Lhasiwala este zije

05

21:07

okt

2007

Dorazili sme do vyse strnastmilionoveho hlavneho mesta! Zniceni hustou premavkou, ale napriek tomu sme sa este v malej skupinke vydali na prieskum okolia. Spletite tmave…

2/7 divov sveta v jednom zajazde

04

07:45

okt

2007

Stvrtok, rano 08.00 miestneho casu, Agra. Mesto novodobeho divu sveta, mesto kde (v opare smogu (alebo rannej hmly?) stoji perla Indie - Taj Mahal. Na hoteli sa nam…

hello one rupee

03

07:52

okt

2007

Vytuzenej Indie sme sa dockali! Po prechode Nepalsko-Indickych hranic sme sa na zvysok dna zucastnili majstrovstiev subkontinentu v trubeni, a cudujte sa, vyhral to…

Biela strecha, biely Bhairav

27

19:25

sep

2007

Chrumem sladky cukrik a zrychlenie ma vtlaca do sedadla. Zuzke vedla trci z ucha vata, smejeme sa, a pozeram, nepalska letuska je neobycajne krasna. Fotime aj Zuzku, aj…

CTNI-CT=NI

26

19:13

sep

2007

Posledne "Ni Hao" som povedal dnes okolo poludnia cinskym colnikom a odvtedy sa specializujem vyhradne na "Namaste!". Dorazili sme do hlavneho mesta Nepalu a naberame…

Panda velka

20

16:19

sep

2007

Čína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Roztomile, lenive a hladne. V Denne pojedia 30 kg bambusu takze vacsnu dna stravia krmenim sa. Velke iba 1.5 metra a vaziace okolo 100 kg. Tento ohrozeny druh z celade…

1000 fotiek

18

16:57

sep

2007

Vidim, ze Stano s Liborom podla mojich instrukcii internetaren nasli polahky. A mozno tu stale niekde vysedavaju, nemam potuchy, je to tu velke ako futbalove ihrisko :)…

skorpion lepsi ako priadka morusova

16

13:38

sep

2007

Ako sprievodca poslusne hlasim, ze skupina Cina Tibet Nepal India 14.9.2007 je pripravena na cely zajazd poctom ucastnikov 24, z toho vsetci s kompletnou batozinou.…

Opantali ma najlepšou zmrzlinou na palube lietadla

13

23:45

sep

2007

Spojené arabské emiráty Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Este celkom opantany cestou po Maroku, na palube lietadla som si na obed vybral bez mihnutia oka jahnaci tajin s kuskusom. Ani neviem aka bola druha moznost. :) Mnam.…