396 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (9)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Bhutánska kinematografia začala až v roku 2003 a teda amatérske začiatky na striebornom platne sa dajú vidieť iba v Thimphu. Samozrejme, že sme boli…
V Bhutane je neosobne, ked krizovatku riadi semafor. Ludia rozhodli, ze semafory zrusia a opat pride do prace dopravny policajt. V Bhutane nedostanete nikde oficialne…
Darjeeling sa stal historiou nechavame za sebou himalajsky horolezecky institut, ktoreho riaditel bol samotny Tenzin Norgay. (Hadam viete, ze to bol prvy clevek co spolu…
Vlade Sikkimu sa podarilo zabezpecit ze vsetky dedinske oblasti maju elektricku energiu. Kazda jedna dedinka. Horskemu indickemu statiku (do 1975 samostatnemu kralovstvu…
Charitativne balicky skoncili v dome Matky Terezy, opat vdaka Emirates a nasim klientom, ktori sa pridali k mojej jednoclennej skupinke v Kalkate. Poctivo trenujeme na…
Nie je vsetko zlato co sa blysti, ale tu, v Indii je zlate aj to, co sa neblysti. A to nehovorim o zlatych zobravych detickach :) Zaver nasej cesty India - Nepal sme…
Kasi, najposvatnejsia oblast, od ktorej sa v kruhoch meria vzdialenost od centra. Medzi rieckami Varunou a Assi, pozdlz matky bohyne Gangy, nachadza sa zlaty chram Shri…
Okolo zuri festival Dasahin, vsade alegoricke vozy s bohynou Kali a hinduisti tancuju v tranze na ulici a hadzu po sebe praskove farby. Ina Velky to zur. Vitazstvo dobra…
Ako Vam India da najavo po prilete, ze ste vitani? Hned po opusteni letiskovej haly v Kalkate (Na Indov som si uz zvykol pri prestupe na modernom Terminali 3…
mile deti (dlho som vahal nad oslovenim), podla poslednych informacii skupina india-nepal je v chitwanskom narodnom parku na juhu nepalu. V nepale je mobilny signal pre…
Kym slnecne pocasie prialo nasim klientom na plavbe okolo Manhattanu, boli sme preverit, co sa deje v Central Parku. Ideme po Piatej Avenue a hovorim Matovi, ze vies kto…
Ako hovori Magic Boy spred vodneho palaca v Jaipure. One, Two, Three - go to Agra. Naozaj, clovek sa ani nenazda a ocitne sa uprostred rusnych velkomiest a ani si nevie…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -