396 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (10)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Vstal som o dve hodiny neskor ako Lubo (Indickeho casu pochopitelne) a to sme este pred polnocou na terase rozoberali nase doterajsie putovanie (plus nejake tie historky…
Okolo nas hlavne mesto Ladakhu. Distrikt, ktory zabera viac ako 45000 kilometrov stvorcovych. V Lehu samotnom zije iba 27000 obyvatelov a tak je zaujimavy fakt, ze…
Lola netusim kto je, zajtra sa dozviem ak nejaku mam v skupine. Kubo posiela (pravdepodobne, este som sa ho nepytal) pusu naspat a aj Lukas sa ma OK. Nezabudajme na…
Kym nezabudnem mena dcer, tak Emka (dufam ze s jednym m) a Hanka (s jednym n, to som si celkom isty) su pozdravovane od rodicov Igora, Renatky a aj od Ivana este. …
Zivot v Indii plynie svojim tempom zdanlivo bez pravidiel. V Dilli sa rekonstruuje vsetko co sa da, len aby boli pripraveni na Commonwealth Games 2010. Pre Indov to je…
Uschi, ti Mexicania urcite ale vedeli vymenovat ceskych futbalistov, ze? Aj ktory dal komu a v ktorej minute gol :)
Dnu Herodesovou branou, von Damasskou. Prelozili sme vsetky jeruzalemske stvrte (moslimsku, krestansku, zidovsku i armensku) a absolvovali cestu kriza. Via dolorosa s…
Nabatejske mesto. Petra znamena kamen. Petra znamena skala. Novodoby div sveta. Sekali to do tych skal. Bolo to pred Palmyrou, predtym ako vznikla. Je tam vela schodov.…
Hneď ráno som zistil koľko klientov má záujem o večernú hostinu. Tradičný palmýrsky mansaf. Všetkých 36!! V Palm…
Ahoj Pata, Jozef. Dakujem za pozdravy, posielam naspat do Ciny. Zhodou okolnosti ja zajtra odlietam do Syrie, budem na Vas mysliet. Nestratte sa v tej najludnatejsej…
Na víkend sme si odskočili do Svazijska. Najstaršia baňa na svete, kde sa ťažil hematit, ale aj železná ruda. Panovník poslednej…
Moze dat hrac gol rukou? Jasne. Aj brankar je hrac. Normalny, akurat ma vyhodu, ze v sestnastke moze loptu chytit do ruk (do siestich sekund ale by s nou mal aj nieco…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -