396 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (18)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Príjemné austrálske hlavné mesto kávy Melbourne sme vystriedali za vidiek a najvyššie hory. V Snowy Mountains sme dlho…
Ľubo, my už máme 20teho, sme popredu o desať hodín, dovoľ nám ti blahoželať už teraz. Pred sebou máme síce romantickú cestu…
Wau, Maťo to poznám, ten barmský hit je neskutočný, ale osobne mám viac napočúvaný (jj, v barmských miestnych autobusoch…
Nemat mobil s moznostou sledovania casovych pasem jednym klikom, tak si aj priznam, ze tazko po zobudeni povedat kolkateho je, alebo kde to vlastne som? Dopad jetlagu…
Dnez zaciname - expedicia okolo sveta, okolo zemegule, cez tri kontinenty z Europy do Europy. Nie po celom svete, to sa v jednom zajazde neda. Ani keby ste presli…
Zivy koncert slovenskych rockovych piesni (ehm, ano aj take mame) v rusnej restauracnej ulicke centra Cancunu. A spievali sme nielen my, ale aj Mexicania. (Mexican,…
...ja som to myslel tak, že nevedeli, kto je Marion. Skúmali a najprv že Mirka nejaká, potom má presviedčal Roman, že určite som sa pomýlil a…
Šaman všetkých vyliečil. Sme plní energie a voniame mätou. Spravili sme si malý zverinec v autobuse, určil nám totiž…
Oaxaca je cca štyristotisícové mestečko, kde sme momentálne zakotvili na dva plné dní. Presunuli sme sa po kvalitných…
New York City hlási -10, Bratislava -7, sneh a víchrica. My hlásime 2 240 (metrov nad morom - prvé dní v Mexiko City), 2 (počet pyram…
Najväčšie a hlavné mesto štátu Nový Južný Wales v Austrálii. Je považované za jedno z najkrajší…
O austrálskom počasí sa už nikdy nebudeme len tak nerozvážne vyjadrovať, že veď tu je teplo a sucho. To je klasický omyl, skutočné…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -