541 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (19)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Delta La Plata je druhou najširšou deltou na svete po Amazonke. Je pokojná a hnedá. Voda vyzerá ako keby bola plná červen…
Po púšti zmena. Úplne sa zmenila okolitá krajina, ľudia, ulice... proste všetko. Sme v Argentíne, v meste Salta na vý…
Čaká nás posledná večera. Fínsko sme si užili do poslednej chvíle, niektorí v Múzeu severnej vojny (prvé, kde som…
Recepciou už znejú melancholické tóny fínskeho tanga a po hotelových chodbách rozvoniava dusený sob.. Dnes sa na n…
... veď sme len zopár kilometrov od ruských hraníc. Dnes sme sa ozaj dotkli hranice toho, čo sa volá ruská zima. Dva kilometre od rusk…
Najprv pristanete v najsevernejšom hlavnom meste na európskom kontinente, potom vám zoberú všetku vodku a víno z nákupn…
Hlásime sa z našej premiérovej cesty do zimnej rozprávky krajiny Nokie a deda Mráza. Na letisku v Helsinkách už čakáme…
Napokon som velmi rad, ze nasu kapitolu 2008 v Bangkoku uzatvaram ja. Vsetci nasi thajski sprievodcovia (Maca, Marek, Vilo, Zano, Paulina, Silvia, Juro) su uz doma, ja…
Vcera z Kalimpongu som pisal, ze este nieco do programu dostaneme. A podarilo sa. Hinduisticky katolicky kostol ocenime doma na fotografiach. Videli ste uz pannu Mariu…
Forward, easy and nice forward, fast forward, relax... a dva a polhodiy raftingu na prekrasnej rieke Teesta. Pravy breh patri Sikkimu, ktory bol este pred 30 rokmi…
Darjeeling, miesto, ktore si Briti vybrali pre svoj indicky Stary Smokovec, miesto, o ktore sa bil Nepal so Sikkimom, s Bhutanom aj Britmi a dnes on zapasia Gurkovia s…
Naša cesta Bhutánom pokračuje. A dnes zažila svoj ďalší vrchol... Keď si v Thimpu kúpite lístky do kina na 20:15, neznamen…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -