40 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (3)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
tak čo by ste dali doma za to keby ste sa mohli schladiť vo fínskom jazere a potom sa do pol jedenástej opaľovať pri teplote 22 stupňov?a to rovno pod pol…
No slnko nakoniec vyšlo a všetky fotky sa museli predsa fotiť na novo v inom svetle! Zdolali sme schody radničnej veže, dobre sme sa najedli ša…
Hlasime sa z Tallinnu. Dazdu uspesne unikame, tesne po skonceni prehliadky tohto krasneho stredovekeho mesta (mimochodom najzachovalejsieho a najväcsieho v europe)…
Ahojte! tak tradicne sa hlasim z mojej oblubenej internetovej kaviarne, klavesnica v azbuke, kvety v uliciach, nonstop zmenarne s prisernym kurzom, pelmenaren otvorena…
Hlásim prechod do severného Fínska a aj prvé soby na cestách, máme sa fajn a chystáme sa na túru cez medved…
no počula som že vám prší..hm.blbé no. ja som zvedavá ako mi skupina príde k autobusu.či opálená alebo spečen…
ahojte! tak my mame za sebou historicke centrum rigy, samozrejme pelmeni, pozreli sme aj secesiu, niektori vybielili vyklady s jantarom a tesime sa na noc v…
hanza.stredovek.dokonale zachovane mestske hradby, utulne ulicky cisteho centra.dnes nam pocasie v talline opat prialo, aj ked z tallinskej plaze sme sa vratili riadne…
Na BUBO zájazde nič nie je nemožné! V uppsalskej katedrále sme stretli švédskeho kráľa Carla Gustafa XVI spolu s krá…
ahojte uz zo slovenska. nasa pobaltska vyprava sa vratila domov v zdravi (aspon dufam ze sa to vsetkym podarilo). posledne dni nam vysli krasne - zapad slnka v Jurmale…
Zdravim z násho kempu nedaleko studentskeho mesta Tartu, kde mame dve obrovske pokosene luky len pre seba...ideme si dat turnaj vo frisbee, aj ked sa uz stmieva.…
som este zabudla pozdravit skandinavcov, mavajte sa dobre zelam dobre pocko, asi uz aj mate po vystupe..a PS pre macu - bola som vo vankusoch hihi
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -