334 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (19)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Čas trávime v prírode a s civilizáciou v podobe miest sa tu v skutočnosti skoro vôbec nestretneme. Dokonca ani Las Vegas sa nedá…
Tak sa nám skončil prvý z jesennej série bonusových zájazdov v Kalifornii a Nevade. Po prílete do Mesta Anjelov sme si pozreli…
Koniec jarnej šnúry vo východnej Afrike sa nám vydaril. Masai Mara nám ukázala, čo sa za toho jeden a pol dňa dalo. Hneď po pr…
Pred dvoma dňami som preletel z hlavného mesta Madagaskaru, Antananariva. Ešte pred odletom som si na zaver užil jeden z hlavných symbolov tohto…
Madagaskar, ostrov, ktorý u nás spropagoval seriál o Móricovi Beňovskom. Ulice, ktoré nesú jeho meno sme navští…
Južná Afrika je veľmi rôznorodá. Za posledný mesiac sme prešli od Kapského Mesta, cez Johannesburg a Pretóriu na Vikt…
A máme to za sebou. Prvý zájazd do Kene a Tanzánie, so záverom na Zanzibare je na ceste domov. Všetko sa nám vydarilo…
Bujumbura – hlavne mesto Burundi na brehu jazera Tanganyika. Jedna z najchudobnejsich krajin sveta, kde sme sa ocitli v oaze hotela na pieskovej plazi. Pri jazde…
Dnes máme prvý deň, kedy si môžeme trochu oddýchnuť. Nikomu to však nevadilo a každý je rád, čo všetko sme na …
Zavrsenie cesty po centralnej Afrike sa podarilo. Vcera sme sa plahocili pralesom pohoria Virunga, kde studovala horske gorily znama Diane Fossey, znama aj z filmu…
Afrika je miesto, kam sa vela ludi boji ist kvoli konfliktom a chorobam, ale hlavne kvoli nevedomosti. My sme pristali v Entebbe, v meste kusok od Kampaly, hlavneho…
Ešte včera som si sedel v aute a šiel naprieč týmto ostrovom. Každý z nás o ňom počul, poznáme ho z Tisícročnej včely …
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Srdce rovníkovej Afriky
viac → -
-
Tajomstvá Guinejského zálivu
viac → -
Argentína, Brazília
viac → -
Faerské ostrovy a Island
viac → -