399 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (8)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Salwá je mesto na východe Saudskej Arábie o ktorom v minulosti málokto niečo počul. Všetko sa však zmenilo potom ako…
Ithra nie je miesto, ale zážitok. Tento slogan sa perfektne hodí aj na BUBO zájazdy. Ani BUBO nerobí cesty ale zážitky. Práve…
Na svete neexistuje monumentálnejší a luxusnejší hotel než Ritz Carlton Riyadh. Obrovský hotel leží na okraji Rij…
Rijád, hlavné mesto Saudskej Arábie je mestom rovných, nekonečne dlhých ulíc s množstvom osobného priestoru a …
Archeologické nálezisko Al-Hijr (Madâin Sâlih) je pamiatkou svetového dedičstva zapísanou v Saudskej Arábii. Predt…
Naša plavba naprieč Atlantikom má niekoľko naj, naj, naj. Tuleň sloní je rekordér a zo všetkých zvierat na svete prejde každoročne najviac kilometrov a rovnako rozdiel…
Južná Georgia ma vždy fascinovala. Ani neviem prečo. Azda už len svojou polohou a izoláciou. Fotkami mi pripomínala škótsku vysočinu aj keď v trochu tvrdšej verzii. A na…
Polárnika Ernesta Shackeltona máme v BUBO radi. Jeho celý život si môžete prečítať v skvelom blogu Po stopách najväčšieho arktického dobrodruha Na plavbe južným…
Na BUBO blogoch ste sa už určite dočítali aj o Makaronézii. Počas našej plavby južným Atlantikom sa stretnete s tučniakom makaronézskym, ale vedzte, že s Makaronéziou…
Mojim obľúbeným zvieraťom južného Atlantiku je Southern Elephant seal, Tuleň sloní. Rozkošné zvieratko, ktoré mám na stovkách fotiek. Tu je zopár veľmi zaujímavých…
Boli sme nadšení zo Salisbury plain a množstva tučniakov. Nečakali sme už nič lepšie. Ale mýlili sme sa. Ty brďo. V zátoke St.Andrews Bay na severnom pobreží Južnej…
Na konci nášho okruhu Južnou Georgiou sme narazili na Gold harbour. Zlatá horúčka tu našťastie nebola lebo žiadne zlato tu nie. Ale slnko sfarbuje okolitý skalný masív…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -
-
-
-
Škótsko, Nórsko
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -