1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (100)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Čakám na skupinu Kórea. Všetko v poriadku. Program prepracovávame do poslednej bodky {ľudia pracujúci v Kórejcami vlastnen…
Vcera sme brazdili more dvoma obrovskymi prenajatymi katamaranmi. Plavali a bozkavali sa /naozaj/ s delfinmi a tancovali a tancovali. Vecer v restauracii vysli von…
Tamo ma v Santiago super pocasie, nam tu Varadere prsi. Prisiel studeny front... Nastastie vcera na TROPICANa show neprsalo a tak sme si pri cuba libre a cigarkach…
Na tomto fronte vsetko v poriadku. Nasu 120 clennu incentivnu skupinu na Kube zvladame a sam som prekvapeny ale nasi sprievodcovia akciu tak pripravili ze vsetko klape…
Zdravím z najsvätejšieho mesta všetkých budhistov zo svätej Bodgayi. Bódhgaja je Mekka všetkých budhistov…
Krasna nedela sa chyli ku koncu. Ci este nie? Rano sme sa zobudili v dzongu, kde byval penlop Para -v byvalom guvernerovom dome, kt prestavali na hotel. Pred nasim…
"Ako ste sa vyspal pane? Citite sa dnes dobre pane? Teraz pojdeme autom 3 hodiny pane a budeme stat na 5 minut pane. Vopred sa ospravedlnujem za neprijemnost pane, ale…
Bozsky blazon je jednou z najobdivovanejsich historickych postav Bhutanu. Je mi velmi sympaticky a do znacnej miery vystihuje to, preco je Bhutan taky aky je. Aby…
Mame viza. To co sme vyviedli sem nemozem napisat, ale dozviete sa to na BUBO Bale. Tu prihodu nam nikto nebude chciet verit, ale skutocne sa stala. Mam vela svedkov! "…
Bhutan!!!!! Huraaaaaaaa. Sangay Laitho je super chlapik napriek tomu, ze nepije alkohol a nefajci -ved to je v Bhutane zakazane. Hranica krajiny konci tam, kde sa…
Zdravim z Kalimpongu z dalsej "horskej stanice" Britov a maharadzov. Sikkim sme dnes opustili na raftovacich clnoch. Sme bez zraneni! Predtym sme sa samozrejme…
Mame krasnu nedelu. Rano sa nam podarilo zhliadnut velku modlitbu /kona sa raz za tyzden/ v najdolezitejsom chrame sekty Kagjupa a teraz poobede modlitbu s krasnou…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing