1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (102)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Good morning sir, your tea is ready. Takto nas vitaju kazde rano tu v Assame. Plus samozrejme cerstve noviny pre kazdeho. Assam je miesto kde prvi cudzinci ochutnali…
"Ten kamen bolo vidiet z daleka. Svietil aj v noci. Potom vsak jedneho dna zomrel.. Odvtedy tu iba takto lezi- cierny, tmavy, mrtvy" Tak takto nam opisuje status quo…
Tu sochu som musel kupit. Primitivne spracovanie, velke zuby a ludska lebka zavesena na krku. Cely zivot mi bude pripominat krajinu Nagov, ktorych prezyvaju "LOVCI…
Zrazu sa pod nami zjavila rozvodnena Brahmaputra. Rieka s magickym menom, kt v preklade znamena syn Brahmu /stvoritela/ a my sme sa cez roviny Bangladesha dostali k…
Gratulujem Matovi kt dnes odlieta z Delhi. Vysledok ankety nad 99percent je vzdy velkym uspechom. Teraz je tu v Kolkate 15.30h. Zajtra sa chysta velky strajk a Kolkata…
Tu to vsetko zacalo. Pred 30 minutami, presne po 9. rokoch, som s dojatim stal u hrobu Matky Terezy. Jej hrob je presne na tom istom mieste ako vtedy lezala. Vtedy na…
Zdravim z Varadera. Strasneee teplo. Nastastie v mojite je vzdy vela ladu co schladi. More nadherne. Vcera Tropicana, zajtra katamaran a plavanie s delfinmi. Ako vidite…
Aby klienti BUBO Travel Agency zazili aj Tu na Kube svoju najlepsiu dovolenku vyrazil som sem na otocku. Urcite veci bez osobneho kontaktu nevybavite a hlavne nie na…
Vsetkych BUBAKOV zdravim z Dubaja. Na margo toho co napisal Edo. Ja som pil francuzske Chardonnay a vecer Bordeaux. Pozrel som si tieto filmy; King Kong, Casanova a…
Je prekrásna slnečná májová nedeľa. Najprv vyhral Myabjama a teraz Hakuho porazil Estónca Baruta. Takže budú o pár min…
.. a aj nás predposledný deň. Zajtra, v rozhodujúci deň kedy sa rozhodne či bude champion Hakuho alebo Myjabjama /188 cm a 188kg/. Myjabjama …
Prvemu ozaki z Europy, stihlemu dvojmetrovemu Bulharovi s "umeleckym" menom Kotooshu sa dnes nedarilo. Teda ani nemohlo. Narazil na toho najlepsieho, na mojho favorita…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing