1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (111)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Kia Orana! Sorry ze som nepisal, ale to sa inak neda. To tak proste je. Kto to raz skusi.. pochopi. Klud, klud, veget, pohoda. Tiare za uchom /ja za pravym/. To co v…
Tanec aborigénov v Art Gallery of New South Wales, vyhliadka na mesto z otočnej veže, najkrajšia ZOO na svete /?/, The Rocks, Domain, Parlament, parky,…
Najznámejšia pláž v Sydney? No predsa Bondi Beach. Celoročne priťahuje ľudí z celého sveta. Uff. Čo dodať? Na obed surferi na Bondi…
Ahoj z hlavného mesta Austrálie. Píšem vám každý deň, ale keď my máme každý deň tak náročný program…
Melbourne je hlavné mesto austrálskeho štátu Victoria. Melbourne je považované za najkultúrnejšie mesto kontinentu s…
Gratulujem k výsledku na zájazde JUŽNÁ AMERIKA. Ako prvá skupina sme prešli trasu: Kolumbia, Peru, Bolívia, Chile, Argent…
Hlásim sa z najväčšieho mesta Pacifiku z Aucklandu na Novom Zélande. Vidím že tu na FÓRE preberáte zemetrasenia. Tu na…
Rotorua je mestečko na Severnom ostrove Nového Zélandu. Je významné termálne mesto krajinya centrum Maorskej kultúry. Mak…
dravím na Slovensko a Joža do Buenos Aires. U nás všetko OK, všetci zdraví. Zatiaľ čo ja tu klepkám ostatní robia…
Wellington je hlavné mesto Nového Zélande nachádzajúce sa na juhu Severného ostrova. Dobré ráno, teda pre V…
Hlasim sa Vam prvym listom. Zo Singapuru. Jednym z najdlhsich letov aky som kedy letel, 12h 50min vkuse bez pristatia sme preleteli 10900km vkuse. Vyhli sme sa Iraku,…
Pripravy na Cestu okolo sveta vrcholia. Predvcerom polovici (!!!)nasej skupiny ambasada USA odmietla udelit viza. Dnes zmenili nazor a vsetci do jedneho dostali 10 rocne…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
New York podľa BUBO
viac → -
Mexiko veľký okruh