1369 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (111)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

CESTA OKOLO SVETA 2004 - Cookove ostrovy

05

00:30

mar

2004

Cookove ostrovy Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Kia Orana! Sorry ze som nepisal, ale to sa inak neda. To tak proste je. Kto to raz skusi.. pochopi. Klud, klud, veget, pohoda. Tiare za uchom /ja za pravym/. To co v…

CESTA OKOLO SVETA 2004 - Art Gallery of New South Wales

02

09:33

mar

2004

Austrália Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Tanec aborigénov v Art Gallery of New South Wales, vyhliadka na mesto z otočnej veže, najkrajšia ZOO na svete /?/, The Rocks, Domain, Parlament, parky,…

Pozdravujeme z Bondi Beach

01

15:07

mar

2004

Najznámejšia pláž v Sydney? No predsa Bondi Beach. Celoročne priťahuje ľudí z celého sveta. Uff. Čo dodať? Na obed surferi na Bondi…

Výstup na Mt. Kosciuszko, Austrália

29

09:42

feb

2004

Ahoj z hlavného mesta Austrálie. Píšem vám každý deň, ale keď my máme každý deň tak náročný program…

Prvé pozdravy z Austrálie, Melbourne

27

07:53

feb

2004

Melbourne je hlavné mesto austrálskeho štátu Victoria. Melbourne je považované za najkultúrnejšie mesto kontinentu s…

Gratulácia Robovi

26

03:24

feb

2004

Nový Zéland Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Gratulujem k výsledku na zájazde JUŽNÁ AMERIKA. Ako prvá skupina sme prešli trasu: Kolumbia, Peru, Bolívia, Chile, Argent…

Najväčšie mesto Pacifiku

26

03:20

feb

2004

Hlásim sa z najväčšieho mesta Pacifiku z Aucklandu na Novom Zélande. Vidím že tu na FÓRE preberáte zemetrasenia. Tu na…

Aké je sírnaté mesto na Zélande?

25

04:03

feb

2004

Rotorua je mestečko na Severnom ostrove Nového Zélandu. Je významné termálne mesto krajinya centrum Maorskej kultúry. Mak…

Vodopády Huka a adrenalín na Novom Zélande

24

04:54

feb

2004

dravím na Slovensko a Joža do Buenos Aires. U nás všetko OK, všetci zdraví. Zatiaľ čo ja tu klepkám ostatní robia…

Hlavné veterné mesto Nového Zélandu

22

21:04

feb

2004

Wellington je hlavné mesto Nového Zélande nachádzajúce sa na juhu Severného ostrova. Dobré ráno, teda pre V…

CESTA OKOLO SVETA 2004 - Singapur

19

16:58

feb

2004

Singapur Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Hlasim sa Vam prvym listom. Zo Singapuru. Jednym z najdlhsich letov aky som kedy letel, 12h 50min vkuse bez pristatia sme preleteli 10900km vkuse. Vyhli sme sa Iraku,…

Cesta okolo sveta  a viza do USA a Kolumbia v nasom programe

30

12:33

jan

2004

USA Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Pripravy na Cestu okolo sveta vrcholia. Predvcerom polovici (!!!)nasej skupiny ambasada USA odmietla udelit viza. Dnes zmenili nazor a vsetci do jedneho dostali 10 rocne…