1372 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (113)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

India - tri skupiny na jednotku

10

20:41

sep

2003

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

V Indie je práve 3 minúty po polnoci. Čítam fórum a zdá sa mi že ste sa zbláznili. Ako to že sa najlepšie…

India 2003 - opäť v civilizácii

09

07:59

sep

2003

Uff už aj tretia skupina v Dillí. Dnes sme preleteli Himaláje a opäť zažívame 30st, horúčavy. Všetci sú OK. Jožo, Ďuro je…

Pozdravy z indického Lehu

07

15:03

sep

2003

Máme najlepšie počasie na svete. Krém nepomáha. Vrátili sme sa z krásneho treku, vychutnávame budhistické obrady…

3. skupina v Indii

04

15:22

sep

2003

Uff a je to už aj za nami, Po 4 dňoch sme aj my opäť v civilizácii. Všetci všetci Ok aj Rasťo aj Dušan, ktorí Vám istotne…

Kašmír - raj alebo peklo?

31

16:21

aug

2003

Keď je niekde na zemi raj, tak je to tu, tak je to TU. Napísal o Kašmíre perzský básnik a zdá sa že mal pravdu. Práve…

Shrinagar v Kašmíre dlho pred ostatnými turistami

30

19:17

aug

2003

Z hlavného mesta Kašmíru zdravím za celú tretiu skupinu. Práve som dotelefonoval s Evou, ktorá je v Kargile v najlep…

Amnritsar - centrum sikizmu v roku 2003

29

08:07

aug

2003

Amnritsar je krásny. Zlatý chrám je čistý a majú tu postele kde sme sa zvalili a oddychujeme po náročnej ceste vlakom. Včera…

Agra, tretia skupina sa hlási

27

19:11

aug

2003

A sme v bývalom hlavnom meste ríše veľkých Moghulov. Po vynikajúcej večeri v reštaurácii kde nám hrali hudobn…

Zdraví tretia skupina z Jaipuru - India

26

16:05

aug

2003

My v BUBO sa snažíme pomôcť vždy keď to ide. Sme v hlavnom meste Rajastanu. Hotel s bazénom, v ktorom bola dokonca aj voda. Nesmejte sa to nie je v…

vikendove hodnotenie

12

21:31

júl

2003

Slovensko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Zdravim na Loveparade, zdravim na polarny kruh, zdravim do Skotska, Spanielska a Slovinska. Caute BUBACI. V pondelok odlieta 23 ludi s troma sprievodcami smerom k…

Peking -najlepšia reštaurácia

13

16:48

apr

2003

Čína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Mám v bruchu pekingskú kačku a tak bude moje rozprávanie zrejme vzletné. To jedlo je báječné! Boli sme v najlepšej re…

Xi An - Si an a návšteva divadelného predstavenia

10

17:13

apr

2003

Čína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Ahoj! Škoda že sa festivalu nemôžem zúčastniť aj ja. Všetkých Vás zdravím. Pre tých čo sa prídete pozrieť…