1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (113)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Uff a je to už aj za nami, Po 4 dňoch sme aj my opäť v civilizácii. Všetci všetci Ok aj Rasťo aj Dušan, ktorí Vám istotne…
Keď je niekde na zemi raj, tak je to tu, tak je to TU. Napísal o Kašmíre perzský básnik a zdá sa že mal pravdu. Práve…
Z hlavného mesta Kašmíru zdravím za celú tretiu skupinu. Práve som dotelefonoval s Evou, ktorá je v Kargile v najlep…
Amnritsar je krásny. Zlatý chrám je čistý a majú tu postele kde sme sa zvalili a oddychujeme po náročnej ceste vlakom. Včera…
A sme v bývalom hlavnom meste ríše veľkých Moghulov. Po vynikajúcej večeri v reštaurácii kde nám hrali hudobn…
My v BUBO sa snažíme pomôcť vždy keď to ide. Sme v hlavnom meste Rajastanu. Hotel s bazénom, v ktorom bola dokonca aj voda. Nesmejte sa to nie je v…
Zdravim na Loveparade, zdravim na polarny kruh, zdravim do Skotska, Spanielska a Slovinska. Caute BUBACI. V pondelok odlieta 23 ludi s troma sprievodcami smerom k…
Mám v bruchu pekingskú kačku a tak bude moje rozprávanie zrejme vzletné. To jedlo je báječné! Boli sme v najlepšej re…
Ahoj! Škoda že sa festivalu nemôžem zúčastniť aj ja. Všetkých Vás zdravím. Pre tých čo sa prídete pozrieť…
Čau Ivo, som rád že sa nám na stránke zobrazila vlajočka Nového Zélandu. Čo sa týka tvojej trasy, tak alkohol na ruky je určite…
„V chudobnej Číne sa SARS nekontrolovane šíri“, píše sa v západných médiách. Hl…
Dobre rano. Prave by sa mali otvorit dvere nasej kancelarie. Tu som po dobrom obede {zasa ryba a krevety - nebudem Vas nudit, aj keby som to dal vsetkym Vam rad ochutnat…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
To najlepšie z Číny
viac → -
New York podľa BUBO
viac → -
-