1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (113)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
V Indie je práve 3 minúty po polnoci. Čítam fórum a zdá sa mi že ste sa zbláznili. Ako to že sa najlepšie…
Uff už aj tretia skupina v Dillí. Dnes sme preleteli Himaláje a opäť zažívame 30st, horúčavy. Všetci sú OK. Jožo, Ďuro je…
Máme najlepšie počasie na svete. Krém nepomáha. Vrátili sme sa z krásneho treku, vychutnávame budhistické obrady…
Uff a je to už aj za nami, Po 4 dňoch sme aj my opäť v civilizácii. Všetci všetci Ok aj Rasťo aj Dušan, ktorí Vám istotne…
Keď je niekde na zemi raj, tak je to tu, tak je to TU. Napísal o Kašmíre perzský básnik a zdá sa že mal pravdu. Práve…
Z hlavného mesta Kašmíru zdravím za celú tretiu skupinu. Práve som dotelefonoval s Evou, ktorá je v Kargile v najlep…
Amnritsar je krásny. Zlatý chrám je čistý a majú tu postele kde sme sa zvalili a oddychujeme po náročnej ceste vlakom. Včera…
A sme v bývalom hlavnom meste ríše veľkých Moghulov. Po vynikajúcej večeri v reštaurácii kde nám hrali hudobn…
My v BUBO sa snažíme pomôcť vždy keď to ide. Sme v hlavnom meste Rajastanu. Hotel s bazénom, v ktorom bola dokonca aj voda. Nesmejte sa to nie je v…
Zdravim na Loveparade, zdravim na polarny kruh, zdravim do Skotska, Spanielska a Slovinska. Caute BUBACI. V pondelok odlieta 23 ludi s troma sprievodcami smerom k…
Mám v bruchu pekingskú kačku a tak bude moje rozprávanie zrejme vzletné. To jedlo je báječné! Boli sme v najlepšej re…
Ahoj! Škoda že sa festivalu nemôžem zúčastniť aj ja. Všetkých Vás zdravím. Pre tých čo sa prídete pozrieť…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
To najlepšie z Číny
viac → -
USA - západ
viac → -
-
India, Nepál