1369 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (113)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

3. skupina v Indii

04

15:22

sep

2003

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Uff a je to už aj za nami, Po 4 dňoch sme aj my opäť v civilizácii. Všetci všetci Ok aj Rasťo aj Dušan, ktorí Vám istotne…

Kašmír - raj alebo peklo?

31

16:21

aug

2003

Keď je niekde na zemi raj, tak je to tu, tak je to TU. Napísal o Kašmíre perzský básnik a zdá sa že mal pravdu. Práve…

Shrinagar v Kašmíre dlho pred ostatnými turistami

30

19:17

aug

2003

Z hlavného mesta Kašmíru zdravím za celú tretiu skupinu. Práve som dotelefonoval s Evou, ktorá je v Kargile v najlep…

Amnritsar - centrum sikizmu v roku 2003

29

08:07

aug

2003

Amnritsar je krásny. Zlatý chrám je čistý a majú tu postele kde sme sa zvalili a oddychujeme po náročnej ceste vlakom. Včera…

Agra, tretia skupina sa hlási

27

19:11

aug

2003

A sme v bývalom hlavnom meste ríše veľkých Moghulov. Po vynikajúcej večeri v reštaurácii kde nám hrali hudobn…

Zdraví tretia skupina z Jaipuru - India

26

16:05

aug

2003

My v BUBO sa snažíme pomôcť vždy keď to ide. Sme v hlavnom meste Rajastanu. Hotel s bazénom, v ktorom bola dokonca aj voda. Nesmejte sa to nie je v…

vikendove hodnotenie

12

21:31

júl

2003

Slovensko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Zdravim na Loveparade, zdravim na polarny kruh, zdravim do Skotska, Spanielska a Slovinska. Caute BUBACI. V pondelok odlieta 23 ludi s troma sprievodcami smerom k…

Peking -najlepšia reštaurácia

13

16:48

apr

2003

Čína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Mám v bruchu pekingskú kačku a tak bude moje rozprávanie zrejme vzletné. To jedlo je báječné! Boli sme v najlepšej re…

Xi An - Si an a návšteva divadelného predstavenia

10

17:13

apr

2003

Ahoj! Škoda že sa festivalu nemôžem zúčastniť aj ja. Všetkých Vás zdravím. Pre tých čo sa prídete pozrieť…

Shanghai polnoc po kompletnej prehliadke mesta a SARS

09

17:52

apr

2003

Čau Ivo, som rád že sa nám na stránke zobrazila vlajočka Nového Zélandu. Čo sa týka tvojej trasy, tak alkohol na ruky je určite…

Šanghajský maglev vs SARS

08

17:21

apr

2003

„V chudobnej Číne sa SARS nekontrolovane šíri“, píše sa v západných médiách. Hl…

Čína- kvalitný fake za desatinu

08

09:12

apr

2003

Dobre rano. Prave by sa mali otvorit dvere nasej kancelarie. Tu som po dobrom obede {zasa ryba a krevety - nebudem Vas nudit, aj keby som to dal vsetkym Vam rad ochutnat…