1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (114)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Tu je stvrt na dvanast, teda o chvilu polnoc. Som rad ze nasi odleteli a zajtra vsetkych idem cakat na nove letisko do Pudongu. Ja som sa dal medzicasom dokopy, na…
Hlásim sa, že je všetko v poriadku. Nejde mi otvoriť moja hotmailova adresa. Môžete mi brnknúť na izbu predvoľba - Shanghai a potom…
Je víkend a to v západných krajinách znamená voľno. Čítam si slovensku tlač a lúštim tie kliky-háky, ktor…
SARSarsarsars..asi takto by mal znieť môj pozdrav. Keď som sem včera odlietal novinári už jeden prípad SARS zaregistrovali aj na Slovensku, ale…
47 stupňov!!! (toto ukazoval teplomer na Mariánovych hodinkách) a rachot motorov na jednej z najmodernejších trati sveta. Podarilo sa. R…
Iba krátko. Práve sme dojedli v China town. Hot pot a mušle, kraby a pod. Ideme sa pozrieť na dvojičky. Stoja! Nálety ich nezasiahli. Pre…
Ešte raz ďakujem všetkým za priania k mojím narodeninám (20.marca na prvý jarný deň). Ďakujem. Takže sme už ďalej na…
Už cieľom prvej expedície bolo navštíviť karneval v Rio de Janeiro – netrochárčili sme a naša vá&scaron…
Pri založení BUBO v roku 1993 sme si dali cieľ rozvíjať slovenské cestovateľstvo. Je začiatok roka 1999 a my vyrážame na obrovsk…
Prichádzame na južnú hranicu Peru s tým, že chceme vstúpiť do susednej krajiny do Chile. No to nie je tak jednoduché a je to…
Pri založení BUBO v roku 1993 sme si dali cieľ rozvíjať slovenské cestovateľstvo. Je začiatok roka 1999 a my vyrážame na…
Pri založení BUBO v roku 1993 sme si dali cieľ rozvíjať slovenské cestovateľstvo. Je začiatok roka 1999 a my vyrážame…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
To najlepšie z Číny
viac → -
New York podľa BUBO
viac → -
-