1369 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (114)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Zo Shanghaia

07

17:16

apr

2003

Čína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Tu je stvrt na dvanast, teda o chvilu polnoc. Som rad ze nasi odleteli a zajtra vsetkych idem cakat na nove letisko do Pudongu. Ja som sa dal medzicasom dokopy, na…

Suzhou a Hanzhou- to najkrajšie z Číny

07

12:47

apr

2003

Hlásim sa, že je všetko v poriadku. Nejde mi otvoriť moja hotmailova adresa. Môžete mi brnknúť na izbu predvoľba - Shanghai a potom…

Suzhou – Benátky Číny (apríl 2003)

05

16:30

apr

2003

Je víkend a to v západných krajinách znamená voľno. Čítam si slovensku tlač a lúštim tie kliky-háky, ktor…

SARS priamo zo SHANGHAIA, Šanghaja

03

16:07

apr

2003

SARSarsarsars..asi takto by mal znieť môj pozdrav. Keď som sem včera odlietal novinári už jeden prípad SARS zaregistrovali aj na Slovensku, ale…

FORMULA 1, Malajzia naživo

23

15:28

mar

2003

Malajzia Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

47 stupňov!!! (toto ukazoval teplomer na Mariánovych hodinkách) a rachot motorov na jednej z najmodernejších trati sveta. Podarilo sa. R…

Kuala Lumpur v marci 2003

22

13:55

mar

2003

Iba krátko. Práve sme dojedli v China town. Hot pot a mušle, kraby a pod. Ideme sa pozrieť na dvojičky. Stoja! Nálety ich nezasiahli. Pre…

Hlásime sa z Malajzie -našej domoviny

21

16:29

mar

2003

Ešte raz ďakujem všetkým za priania k mojím narodeninám (20.marca na prvý jarný deň). Ďakujem. Takže sme už ďalej na…

Prvá slovenská expedícia krížom cez Brazíliu

27

17:02

jan

2003

Brazília Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Už cieľom prvej expedície bolo navštíviť karneval v Rio de Janeiro – netrochárčili sme a naša vá&scaron…

Prvá slovenská expedícia cez Paraguaj

26

17:57

jan

2003

Paraguaj Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Pri založení BUBO v roku 1993 sme si dali cieľ rozvíjať slovenské cestovateľstvo. Je začiatok roka 1999 a my vyrážame na obrovsk…

Prvá cesta BUBO do Chile -20 storočie

28

20:31

apr

2002

Čile Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Prichádzame na južnú hranicu Peru s tým, že chceme vstúpiť do susednej krajiny do Chile. No to nie je tak jednoduché a je to…

Prvá slovenská expedícia krížom cez Bolíviu

26

17:04

apr

2002

Bolívia Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Pri založení BUBO v roku 1993 sme si dali cieľ rozvíjať slovenské cestovateľstvo.  Je začiatok roka 1999 a my vyrážame na…

Prvá slovenská expedícia krížom cez Južnú Ameriku/ Chile

25

20:24

apr

2002

Čile Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Pri založení BUBO v roku 1993 sme si dali cieľ rozvíjať slovenské cestovateľstvo.  Je začiatok roka 1999 a my vyrážame…