1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (86)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Uff narocne. Uff kraasne! Mali sme stastie na pocasie aj dnes. Splav rieky Tarn, obavanej zaplavovej rieky, prekonal ocakavania. Zvladol aj Jano, ktory nevie plavat...…
Palo dakujeme za info ohladne vnucky Dorotky. Babka sa cini- vcera vysla na tritisicku a zvladla celodennu pyrenejsku turu po ladovcoch a retaziach. Palo posli babke…
Je tazke si vybrat. Chateau Margaux, Chateau Lafite, Chateau Mouton ci Chateau Dutruch Grand Poujeaux? Je tazke sa rozhodnut ktoru vyrobnu praveho sampanskeho navstivit.…
Po tyzdni sa hlasime z Tour de France. Medzi muslami, krevetami, sampanskym, vinom a cognacom sa konecne vyskytli 3 hod pauzy. Nad Arcachonskym zalivom zasvietilo slnko,…
Tvrdo pracujuci sprievodcovia sa hlasia z centra Champagne. Od rana musime testovat to perlive vino. Zoznamili sme sa s najmladsim aktivnym clenom rodiny Richard…
Staci sa pozriet z okna. Taketo leto tu nie je po prvy raz ale uz sa to roky opakuje. Netrva to iba par dni ale je zopar tyzdnov. Prsi a prsi a je zima a doslova hnusne.…
Uprimnu sustrast pozostalym obeti v Norsku. K tejto krajine mame blizko, viacero sprievodcov plynule rozprava norsky, moj otec ma tiez z norstiny statnicu... Mame v…
Po tom čo Leonardo Da Vinci odmietol tesať Ducciov blok a ostatní sochári sa zľakli, získal zákazku mladý Michelangelo. Ťa socha je…
Vsetko som uz vysvetlil. Skusim dodat dalsie infromacie a verim, ze nebudem nudit. V sluzbach sa veci kazia a umenie je vec vyriesit. Tu sa prejavi kvalita firmy.…
Dobry den. Dakujem za reakciu. Pisem Vam ako riaditel BUBO. Vcera som sa vratil z Talianska a tak som nemal cas zareagovat na problem ktory sa vyskytol pri spatnom lete…
Giotto je považovaný za prvého maliara na svete, za umelca, ktorý naozaj tvoril a v temnom stredoveku rozsvietil lampičku novovekého umenia a renesancie. Giottove maľby…
Poznáte činnú sopku? Samozrejme. Aj v Európe ich máme viacero. Pred 2 rokmi som absolvoval výstup na Etnu na ostrove Sicília, tá je však mimo kontinentu - na ostrove.…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing