1369 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (91)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Barbados 2009 - raj lietajucih ryb

06

19:24

sep

2009

Hlasim prebadany dalsi Karibsky ostrov. Vyse 10 dni som stravil na "ostrove bradatych" v destinacii povazovanej za jednu z najluxusnejsich. Odkryval som krasy Barbadosu.…

Iranske volby a co my v BUBO na to

13

20:20

jún

2009

Aj my v Base Campe tu na Dunajskej ulici sme sledovali vcerajsie volby v Irane. Ja som posledne Iranske volby zazil osobne. Vtedy ich vyhral outsider, starosta Teheranu,…

Bežecké podujatie v Barcelone

24

22:21

máj

2009

Španielsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Dnes sa konalo v Barcelone asi najväčšie bežecké podujatie v Európe. Trasa dlhá ako náš Devín- Bratislava zač…

odpoved

28

11:59

apr

2009

Vazeny pan Pavel T. Vidite, ze pristup sme Vam nezablokovali a chceme Vas pripad vyriesit. Prosim, preposlite mi Vasu korespodenciu na [email protected]. Urcite sa…

reklamacia Cayo Largo

28

10:38

apr

2009

Dobry den. Pisem Vam ako riaditel BUBO Travel Agency.Vas problem som riesil so sprievodkynou Ursulou, s kt som bol v neustalom kontakte priamo na Kube. Z troch izieb…

New York a prasačia chrípka

28

08:22

apr

2009

Pred par hodinami som doletel z New Yorku.Po dlhom období zimy naša skupina vystihla rekordne teploty a piatok, sobota, nedeľa boli v New Yorku tie najkrajšie v roku. V…

Pláže Domikánskej republiky

22

04:07

apr

2009

Dominikánska republika Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Nádherný Karibik, najprv pol hodinky rýchloloďou, ale fakt rýchlou s troma motormi a hladiny sme sa dotkli iba sem-tam inak sme leeeteli a…

Karibik pre firemné cesty

19

00:44

apr

2009

Dominikánska republika Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Nádhera, slnko, stretnutie Karibiku s Atlantikom. Luxus. 5* all inclusive na pláži Playa Bavaro. Ďalšia destinácia pre firemné cesty?…

firemný beh Devín - Bratislava

05

17:27

apr

2009

Prežili sme. Aj tohtoročný beh z dedinky Devín do Bratislavy. Nádherné počasie, rekordná účasť bežcov a rekordná účasť Bubákov. Dnes sa mi zdá sa, že môj sen o…

dakujem za gratulacie

20

14:07

mar

2009

Velmi pekne dakujem za gratulacie. Prvy bol Juro z Noveho Zelandu lebo ma 10 hodin naskok... Dostal som od Vas mnozstvo mailov a som dojaty. Tie tekutiny co som statil v…

Budhov zub, Srí Lanka

16

05:49

mar

2009

Srí Lanka Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

"Ja som ešte to šťastie nemal" hovorí Mahen, ktorý má vyše 50 a osobne pozná prezidenta a tak by sa k "ZUBU" dostal. Pre…

Srí Lanka - výlet na 4*

16

03:59

mar

2009

Srí Lanka Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Nás ohromný výlet Ceylonóm konci. V lietadle máme naloženého 36 kilového slona, čaju na 5 rokov, domácu pá…