1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (91)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Aby som tento prispevok vlozil na internet sedim tu 45 min. Fotiografiu sa mi vlozit nepodarilo, sorry. Je tok 2009. Zazili sme toho vela. Na cestovateľskom festivale…
Vcera sme pristali severne od rovnika 24 km od mora v druhom najvacsom meste tejto casti sveta hned po Kinshase - Demokratickej republike Kongo_ Zdravim Vas z…
Je nedela rano a zacina sa dalsia extremna expedicia "made in BUBO" Totalmente originale! Sledujte nase kroky Kamerunom, Stredoafrickou republikou a Kongom. Mozno iba…
Hlasim prebadany dalsi Karibsky ostrov. Vyse 10 dni som stravil na "ostrove bradatych" v destinacii povazovanej za jednu z najluxusnejsich. Odkryval som krasy Barbadosu.…
Aj my v Base Campe tu na Dunajskej ulici sme sledovali vcerajsie volby v Irane. Ja som posledne Iranske volby zazil osobne. Vtedy ich vyhral outsider, starosta Teheranu,…
Dnes sa konalo v Barcelone asi najväčšie bežecké podujatie v Európe. Trasa dlhá ako náš Devín- Bratislava zač…
Vazeny pan Pavel T. Vidite, ze pristup sme Vam nezablokovali a chceme Vas pripad vyriesit. Prosim, preposlite mi Vasu korespodenciu na [email protected]. Urcite sa…
Dobry den. Pisem Vam ako riaditel BUBO Travel Agency.Vas problem som riesil so sprievodkynou Ursulou, s kt som bol v neustalom kontakte priamo na Kube. Z troch izieb…
Pred par hodinami som doletel z New Yorku.Po dlhom období zimy naša skupina vystihla rekordne teploty a piatok, sobota, nedeľa boli v New Yorku tie najkrajšie v roku. V…
Nádherný Karibik, najprv pol hodinky rýchloloďou, ale fakt rýchlou s troma motormi a hladiny sme sa dotkli iba sem-tam inak sme leeeteli a…
Nádhera, slnko, stretnutie Karibiku s Atlantikom. Luxus. 5* all inclusive na pláži Playa Bavaro. Ďalšia destinácia pre firemné cesty?…
Prežili sme. Aj tohtoročný beh z dedinky Devín do Bratislavy. Nádherné počasie, rekordná účasť bežcov a rekordná účasť Bubákov. Dnes sa mi zdá sa, že môj sen o…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -