1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (91)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Hlasim prebadany dalsi Karibsky ostrov. Vyse 10 dni som stravil na "ostrove bradatych" v destinacii povazovanej za jednu z najluxusnejsich. Odkryval som krasy Barbadosu.…
Aj my v Base Campe tu na Dunajskej ulici sme sledovali vcerajsie volby v Irane. Ja som posledne Iranske volby zazil osobne. Vtedy ich vyhral outsider, starosta Teheranu,…
Dnes sa konalo v Barcelone asi najväčšie bežecké podujatie v Európe. Trasa dlhá ako náš Devín- Bratislava zač…
Vazeny pan Pavel T. Vidite, ze pristup sme Vam nezablokovali a chceme Vas pripad vyriesit. Prosim, preposlite mi Vasu korespodenciu na [email protected]. Urcite sa…
Dobry den. Pisem Vam ako riaditel BUBO Travel Agency.Vas problem som riesil so sprievodkynou Ursulou, s kt som bol v neustalom kontakte priamo na Kube. Z troch izieb…
Pred par hodinami som doletel z New Yorku.Po dlhom období zimy naša skupina vystihla rekordne teploty a piatok, sobota, nedeľa boli v New Yorku tie najkrajšie v roku. V…
Nádherný Karibik, najprv pol hodinky rýchloloďou, ale fakt rýchlou s troma motormi a hladiny sme sa dotkli iba sem-tam inak sme leeeteli a…
Nádhera, slnko, stretnutie Karibiku s Atlantikom. Luxus. 5* all inclusive na pláži Playa Bavaro. Ďalšia destinácia pre firemné cesty?…
Prežili sme. Aj tohtoročný beh z dedinky Devín do Bratislavy. Nádherné počasie, rekordná účasť bežcov a rekordná účasť Bubákov. Dnes sa mi zdá sa, že môj sen o…
Velmi pekne dakujem za gratulacie. Prvy bol Juro z Noveho Zelandu lebo ma 10 hodin naskok... Dostal som od Vas mnozstvo mailov a som dojaty. Tie tekutiny co som statil v…
"Ja som ešte to šťastie nemal" hovorí Mahen, ktorý má vyše 50 a osobne pozná prezidenta a tak by sa k "ZUBU" dostal. Pre…
Nás ohromný výlet Ceylonóm konci. V lietadle máme naloženého 36 kilového slona, čaju na 5 rokov, domácu pá…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing