1369 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (95)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Po stopách zlatej horúčky na Aljašku

28

05:12

júl

2008

Aljaška Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta USA Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Krizom cez Gronsko a Severny ladovy ocean nam nasa mala skupinka doletela priamov linkou z Europy. Cakm uz iba na poslednych dvoch. Aljaska je sen, vzdialeny, tajomny,…

Petrohrad versus Leningrad

03

21:10

máj

2008

Rusko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

"Ako sa maju Vase deti" pyta sa car Alexander I grofa. "Jeho velicenstvo, Vase deti sa maju dobre" odpoveda grof. Cely Petrohrad vie ze jeho zena je milenkou cara.…

Moskva versus Petrohrad

01

22:08

máj

2008

To Vam je chaos. Rano komunisticke oslavy 1.maja ake si ani spred 20 rokov nepamatame. A teraz v Petrohrade na Nevskom prospekte uz hodinu vsetci trubia, veju modrobiele…

1.maj v Moskve

01

07:29

máj

2008

Huraaaaa, nech zije prvy maj. V Rusku ho teraz propaguju ako sviatok prace a jari. Plagaty visia vsade. 7. maja je inauguracia noveho prezidenta Medvedeva {z Putina bude…

Krajina kde milujú zlato

03

16:20

apr

2008

Spojené arabské emiráty Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Ahoj. Zdravim z lyzovacky. Ano z Emirates mall z Dubaja co je jeden z najvacsich obchodnych domov na svete. Dva roky v Dubaji nie ste a akokeby ste prisli do noveho…

Veľká noc Zanzibarská

26

19:49

mar

2008

Zanzibar Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Aj naši masajski strážnici v tradičných červených krojoch s dlhočiznými vlasmi bojovníkov udivene pozerali keď sme v pondelok s…

Narodeniny v Ngorongoro

20

19:30

mar

2008

Tanzánia Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Okno je cez celu stenu. Pod nami jeden z najväčších kráterov na svete, jazero Makadi a nad nim dúha. V kráteri najväč&scaron…

U masajov v Arushi

17

16:11

mar

2008

Tanzánia Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Zdravím z hlavného mesta safari. Náš hotel ma reklamu že je v centre Afriky - čosi podobne ako Kremnica - s výhľadom na Mt. Meru, tret…

Karibu Keňa, karibu Nairobi

16

14:47

mar

2008

Keňa Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Džambo!!!!! Nádherné počasie, politický kľud. Napriek tomu že sme kúsok od rovníka robí nadmorská výška z…

Kriket v Indii, historia a hrdinovia

31

12:55

jan

2008

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

? Sachin Tendulkar je radza. Ak by mal iba jediny clovek ziskat ocenenie Bharat Ratna mal to byt Sachin Tendulkar. V Adelaide prave skoroval v kriketovom zapase 124 ?not…

Juzna India pre Vas

28

10:46

jan

2008

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Dlhsie som sa neozval. India je vzdy privelmi intenzivna. Vone, zvuky, farebnost, chaos ktory nakoniec najde smer. Vzdy je to ine. Vzdy uzasne. Vzdy ma to opat strhne az…

Doha zdraví festival Camera Slovakia

22

18:26

jan

2008

Katar Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Zdravim z Doha hned po festivale Camera Slovakia [www.cameraslovakia.sk]. Posledne som tu bol 18. oktobra a vtedy mobilna siet nefungovala. Teraz je vsetko inak a som na…