1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (95)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Krizom cez Gronsko a Severny ladovy ocean nam nasa mala skupinka doletela priamov linkou z Europy. Cakm uz iba na poslednych dvoch. Aljaska je sen, vzdialeny, tajomny,…
"Ako sa maju Vase deti" pyta sa car Alexander I grofa. "Jeho velicenstvo, Vase deti sa maju dobre" odpoveda grof. Cely Petrohrad vie ze jeho zena je milenkou cara.…
To Vam je chaos. Rano komunisticke oslavy 1.maja ake si ani spred 20 rokov nepamatame. A teraz v Petrohrade na Nevskom prospekte uz hodinu vsetci trubia, veju modrobiele…
Huraaaaa, nech zije prvy maj. V Rusku ho teraz propaguju ako sviatok prace a jari. Plagaty visia vsade. 7. maja je inauguracia noveho prezidenta Medvedeva {z Putina bude…
Ahoj. Zdravim z lyzovacky. Ano z Emirates mall z Dubaja co je jeden z najvacsich obchodnych domov na svete. Dva roky v Dubaji nie ste a akokeby ste prisli do noveho…
Aj naši masajski strážnici v tradičných červených krojoch s dlhočiznými vlasmi bojovníkov udivene pozerali keď sme v pondelok s…
Okno je cez celu stenu. Pod nami jeden z najväčších kráterov na svete, jazero Makadi a nad nim dúha. V kráteri najväč&scaron…
Zdravím z hlavného mesta safari. Náš hotel ma reklamu že je v centre Afriky - čosi podobne ako Kremnica - s výhľadom na Mt. Meru, tret…
Džambo!!!!! Nádherné počasie, politický kľud. Napriek tomu že sme kúsok od rovníka robí nadmorská výška z…
? Sachin Tendulkar je radza. Ak by mal iba jediny clovek ziskat ocenenie Bharat Ratna mal to byt Sachin Tendulkar. V Adelaide prave skoroval v kriketovom zapase 124 ?not…
Dlhsie som sa neozval. India je vzdy privelmi intenzivna. Vone, zvuky, farebnost, chaos ktory nakoniec najde smer. Vzdy je to ine. Vzdy uzasne. Vzdy ma to opat strhne az…
Zdravim z Doha hned po festivale Camera Slovakia [www.cameraslovakia.sk]. Posledne som tu bol 18. oktobra a vtedy mobilna siet nefungovala. Teraz je vsetko inak a som na…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing