1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (95)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Zdravim vsetkych citatelov tejto novej stranky. Musime si zvyknut a vychytat chybicky, ale odtialto zo severu z hlavneho mesta YUKONU sa mi velmi paci. Super! Pisem si…
Uprsane rano v najvacsom narodnom parku ALjasky {pod patronatom UNESCO} - Wrangell - ST.Elias s druhym najvyssim vrchom USA. Panu bohu za oknom. Vyrazame do drsnych hor …
Tulene, uskatce, 3 velryby, papuchalkovia, 4 ladovce, 3 soby, liska. Doteraz sa mi na FORUM nepodarilo napisat a vsetko sa mi vymazalo. Podari sa teraz?
Krizom cez Gronsko a Severny ladovy ocean nam nasa mala skupinka doletela priamov linkou z Europy. Cakm uz iba na poslednych dvoch. Aljaska je sen, vzdialeny, tajomny,…
"Ako sa maju Vase deti" pyta sa car Alexander I grofa. "Jeho velicenstvo, Vase deti sa maju dobre" odpoveda grof. Cely Petrohrad vie ze jeho zena je milenkou cara.…
To Vam je chaos. Rano komunisticke oslavy 1.maja ake si ani spred 20 rokov nepamatame. A teraz v Petrohrade na Nevskom prospekte uz hodinu vsetci trubia, veju modrobiele…
Huraaaaa, nech zije prvy maj. V Rusku ho teraz propaguju ako sviatok prace a jari. Plagaty visia vsade. 7. maja je inauguracia noveho prezidenta Medvedeva {z Putina bude…
Ahoj. Zdravim z lyzovacky. Ano z Emirates mall z Dubaja co je jeden z najvacsich obchodnych domov na svete. Dva roky v Dubaji nie ste a akokeby ste prisli do noveho…
Aj naši masajski strážnici v tradičných červených krojoch s dlhočiznými vlasmi bojovníkov udivene pozerali keď sme v pondelok s…
Okno je cez celu stenu. Pod nami jeden z najväčších kráterov na svete, jazero Makadi a nad nim dúha. V kráteri najväč&scaron…
Zdravím z hlavného mesta safari. Náš hotel ma reklamu že je v centre Afriky - čosi podobne ako Kremnica - s výhľadom na Mt. Meru, tret…
Džambo!!!!! Nádherné počasie, politický kľud. Napriek tomu že sme kúsok od rovníka robí nadmorská výška z…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -