1372 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (98)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Kaukazské Šeki

18

16:31

jún

2007

Azerbajdžan Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Cez polopúšť prechádzame cez celý Azerbajdžan z Baku do Šeki odkiaľ vám teraz píšem. Je to miestna Banská …

Kúpanie v Kaspickom mori

17

20:49

jún

2007

Kúpali ste sa už v Kaspickom mori? V BUBO tento unikátny zážitok nemôžeme vynechať. Azerbajdžan je jedným z najstarších n…

Kde zbohatol Alfred Nobel?

16

21:03

jún

2007

Rodina Nobelovcov tu zbohatla, narodil sa tu Gary Kasparov, Charles de Gaulle tu travil dovolenku. Tolko vrtnych vezi som este na jednej kope nevidel. Zrejme tu vznikla…

Francuzske volby za prezidenta 2007 -vzdialeny pohlad

05

15:41

máj

2007

Francúzsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Francuzske volby su velkou svetovou temou tohto vikendu. Je krasne byt TAM- a pri extenzivnom cestovani sa to z casu na cas podari. Zadusna omsa za Matku Terezu, kusok…

Luxusný francúzsky Karibik

04

22:16

máj

2007

Guadeloupe Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Aperitív banánový likér. Predjedlo: banány s rybou a cesnakom. Geniálne. Hlavné jedlo kaša z banánov a…

Z Dominiky na Guadeloupe

03

00:54

máj

2007

Guadeloupe Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Ako písala Slávka, Karibik je iba jeden! Dominika nás úplne /a mňa zvlášť/ vzala; premlela a totálne nadchla. Taký…

Dominika - čo vidieť a kam ísť

30

21:44

apr

2007

V nedeľu sme mali jeden s tých náročnejších dní.  Žiadne voľno! Z diskotéky sme prišli keď začali kikiríkať…

Ekologický Karibik

29

04:53

apr

2007

Dominica Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Izrael nas caka na letisku. Kde je Jooosef? Skoda ze nedosel lebo tolko piva co ta skupina vypila na fotbalovom zapase v mojej dedine minuly rok to som este nevidel...…

Krásny život v Karibiku

29

04:48

apr

2007

Dominica Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Karibik je pecka. Dostavam to vsetko za to Japonsko, naplno. Dva dni nesiel Orange, tu vo francuzskom departamente na Martiniku. Milý černoško hovori chod…

Martinique - perla Malých Antíl

25

18:50

apr

2007

Martinik Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Martinik je perla Malých Antíl. Pri tejto správe by sa mala objaví francúzska vlajka veď sme na jednom z departamentov Francú…

Fort de France

23

19:18

apr

2007

Francúzsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Tito Francuzi to je otras. Namiesto A maju Q namiesto M maju ?, a zavinac maju tiez uplne inde nez cely svet. Clovek to tu musi vskutku milovat aby bol zaslepeny laskou.…

Osaka a cez Kóreu let domov. Koniec jednej cesty.

16

05:22

apr

2007

Južná Kórea Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

"Koľko si dnes zarobil?" pýtajú sa Osačania namiesto pozdravu. Toto 3. najväčšie mesto Japonska žije obchodom už mnoho storočí. Ná…