1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (98)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Francuzske volby su velkou svetovou temou tohto vikendu. Je krasne byt TAM- a pri extenzivnom cestovani sa to z casu na cas podari. Zadusna omsa za Matku Terezu, kusok…
Aperitív banánový likér. Predjedlo: banány s rybou a cesnakom. Geniálne. Hlavné jedlo kaša z banánov a…
Ako písala Slávka, Karibik je iba jeden! Dominika nás úplne /a mňa zvlášť/ vzala; premlela a totálne nadchla. Taký…
V nedeľu sme mali jeden s tých náročnejších dní. Žiadne voľno! Z diskotéky sme prišli keď začali kikiríkať…
Izrael nas caka na letisku. Kde je Jooosef? Skoda ze nedosel lebo tolko piva co ta skupina vypila na fotbalovom zapase v mojej dedine minuly rok to som este nevidel...…
Karibik je pecka. Dostavam to vsetko za to Japonsko, naplno. Dva dni nesiel Orange, tu vo francuzskom departamente na Martiniku. Milý černoško hovori chod…
Martinik je perla Malých Antíl. Pri tejto správe by sa mala objaví francúzska vlajka veď sme na jednom z departamentov Francú…
Tito Francuzi to je otras. Namiesto A maju Q namiesto M maju ?, a zavinac maju tiez uplne inde nez cely svet. Clovek to tu musi vskutku milovat aby bol zaslepeny laskou.…
"Koľko si dnes zarobil?" pýtajú sa Osačania namiesto pozdravu. Toto 3. najväčšie mesto Japonska žije obchodom už mnoho storočí. Ná…
Opäť sme sadli do šinkansenu a 400 km prekonali za 1.45 hodiny. Nemyslím 1.44 ani 1.46 ale presne za 1.45 hodiny. Vystúpili sme v inom svete vo…
..jááj a zabudol som napísať že posvätnú horu Fuji sme nakoniec videli aj my. Ďakovali sme šintoistickým bohom... Foto:…
Vychutnávame si ohromné raňajky a z 15 poschodia cez veľkú presklennú stenu pozorujeme Park mieru. Náš hotel má neod…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing