1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (99)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Tokyo sme uzavreli na Omo te Sando a Midle town {medzi Roppongi a Akasakou} -najluxusnejšie obchodné domy, ktoré sú tak nové že…
Kedy máme voľno Jožo? Veď sme aj dnes pracovali naplno. Keď sa dievčatá na našom zájazde začali tešiť že poobede sa už nešibe…
Ráno sme vyrazili do štvrti starého Edo do najsvätejšieho chrámu Tokya to Sensoji {Asakusa Kanón} zasväteného…
Toto je nezničiteľná skupina. Večer vyrazili do mesta a to do štvrte Kabukicho o kt keď som povedal nášmu japonskému sprievodcovi iba…
Hlásim prílet skupiny Japonsko. Už máme za sebou prvé sushi, najrušnejšiu stanicu na svete a výhľad z najvyš…
Bol raz syn boha nebies a ten sa rozhodol žiť na zemi ale nechcelo sa mu byť samému a tak boh nechal vzniknúť zvieratá a tak na zemi žil syn boha…
O Busane u nás počul málokto, no my v BUBO sem chodíme. Ráno keď som bežal v kraťasoch okolo jazera som myslel že bude snežiť a že dostanem z…
Zdravím z hlavného mesta ríše Silla kt v 7.storočí po prvýkrát zjednotilo celú Kóreu. Išlo o zlat…
Skontrolovali nám pasy, potom sme presadli do špeciálneho autobusu a vyrážame na najstráženejšiu hranicu sveta na posledn…
Dobré ráno zo Soulu prajem. Takže včera Kórea a USA nakoniec dohodu FTA podpísali. Prezident Roh Moo-hyun a George Bush sú nad&scaron…
Hlásim úspešný príchod celej skupiny. Lietadlo bolo z dvoch tretín prázdne {Kórea nevyzerá priveľmi obľ…
Pekný začiatok týždňa želám všetkým. Žeby som vstal tento týždeň prvý? Asi to tak nasledujúcich 16 dní…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing