1369 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (99)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Japonské dievčatá z Haradžuku a sumo zápasníci

10

01:30

apr

2007

Japonsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Tokyo sme uzavreli na Omo te Sando a Midle town {medzi Roppongi a Akasakou} -najluxusnejšie obchodné domy, ktoré sú tak nové že…

Veľkonočný pondelok v Japonsku

09

17:02

apr

2007

Kedy máme voľno Jožo? Veď sme aj dnes pracovali naplno. Keď sa dievčatá na našom zájazde začali tešiť že poobede sa už nešibe…

Velkonočná nedeľa v Japonsku

08

13:00

apr

2007

Ráno sme vyrazili do štvrti starého Edo do najsvätejšieho chrámu Tokya to Sensoji {Asakusa Kanón} zasväteného…

Skupina samurajov v Kamakure, Hakone a Owakudani.

07

14:03

apr

2007

Toto je nezničiteľná skupina. Večer vyrazili do mesta a to do štvrte Kabukicho o kt keď som povedal nášmu japonskému sprievodcovi iba…

Piatok v Tokiu - kedysi

06

14:25

apr

2007

Hlásim prílet skupiny Japonsko. Už máme za sebou prvé sushi, najrušnejšiu stanicu na svete a výhľad z najvyš…

Ako vznikol kórejsky národ

05

00:36

apr

2007

Južná Kórea Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Bol raz syn boha nebies a ten sa rozhodol žiť na zemi ale nechcelo sa mu byť samému a tak boh nechal vzniknúť zvieratá a tak na zemi žil syn boha…

Miliónový juhokórejský Busan

04

15:37

apr

2007

O Busane u nás počul málokto, no my v BUBO sem chodíme. Ráno keď som bežal v kraťasoch okolo jazera som myslel že bude snežiť a že dostanem z…

Kjonkdžu - luxusná pamiatka UNESCO

04

01:34

apr

2007

Zdravím z hlavného mesta ríše Silla kt v 7.storočí po prvýkrát zjednotilo celú Kóreu. Išlo o zlat…

Hranica Južnej so Severnou Kóreou (DMZ)

03

15:42

apr

2007

Skontrolovali nám pasy, potom sme presadli do špeciálneho autobusu a vyrážame na najstráženejšiu hranicu sveta na posledn…

Soul a kórejske správy

03

00:14

apr

2007

Dobré ráno zo Soulu prajem. Takže včera Kórea a USA nakoniec dohodu FTA podpísali. Prezident Roh Moo-hyun a George Bush sú nad&scaron…

Sme v Južnej Kórei

02

07:43

apr

2007

Hlásim úspešný príchod celej skupiny. Lietadlo bolo z dvoch tretín prázdne {Kórea nevyzerá priveľmi obľ…

Prvoaprílové kórejské pozdravy

02

03:10

apr

2007

Pekný začiatok týždňa želám všetkým. Žeby som vstal tento týždeň prvý? Asi to tak nasledujúcich 16 dní…