1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (112)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Wellington je hlavné mesto Nového Zélande nachádzajúce sa na juhu Severného ostrova. Dobré ráno, teda pre V…
Hlasim sa Vam prvym listom. Zo Singapuru. Jednym z najdlhsich letov aky som kedy letel, 12h 50min vkuse bez pristatia sme preleteli 10900km vkuse. Vyhli sme sa Iraku,…
Pripravy na Cestu okolo sveta vrcholia. Predvcerom polovici (!!!)nasej skupiny ambasada USA odmietla udelit viza. Dnes zmenili nazor a vsetci do jedneho dostali 10 rocne…
Zdravím z guatemalskej džungle. Ráno vyrazil Tamo a Zuzka so skupinou do pralesa. Kráčali uzučkým chodníčkom a čakali kedy zazrú…
Honduras. Prví z Československa! Salvador sme celkom fajn spoznali. Úplne iný ako Guatemala. Unikátne mayské vykopávky/vedeli…
Čau. Čítate dobre. Sme tu. TU, kde počet ľudí zo Slovenska a Čiech spočítate na prstoch jednej ruky. Podarilo sa. Ja som ostal doma a ľudia e&scaron…
Podarilo sa a ako som bol býval sľúbil ozývam sa Vám po úspešnom zdolaní sopky. Guatemala má 32 sopiek ale iba 3…
Áno sme v ANTIGUE v bývalom hlavnom meste Guatemaly obklúčenom sopkami. Sopky ho aj zničili a preto sa hlavne mesto presunulo ďalej na juh do…
Na hraniciach sme vymenili nás luxusný klimatizovaný autobus s niekoľkými TV a záchodom atď. za badmobil z roku cca 1970 s teré…
A sme tu. Cakame na dalsi bombasticky zajazd. Tamo to tu vsetko pripravil a o dva dni doletia ostatni. Tacos, Quessadilla con quesso a nenormalne ovocne dzusy. Pocasie…
Mam dnes uz siedme vyrocie svojej navstevy Afganistanu. Bol koniec septembra 1996 a ja som sa dostal do Afganistanu z Pakistanskeho mesta Quetta s predajcami…
Tretia skupina z Indie mala v Ladakhu narocnejsi program. Trekking cez 5000cove sedlo a pod. To chcelo relax a tak sme sa zastavili na jeden den pri Mrtvom mori. Tomas…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
To najlepšie z Číny
viac → -
USA - západ
viac → -
-
India, Nepál