1369 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (80)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
„Meníme všetko, dolláre, eura, francúzske franky, nemecké marky“ odpovedajú mi keď sa zastavím v „zmen…
Muezín má zobudil o 5 ráno. O pol hodinku svitá a život sa rozbehne naplno. Nie je ešte tak teplo - sme v najteplejšej ob…
Podarilo sa. Pisem z druheho najvacsieho mesta Somalska. Vsetci Vas pozdravujeme. Omrem zazitkov nas nic ine dnes nepostihlo. Ozvem sa este dnes!
Lucime sa s Djibouti, je 4.45 rano a ideme na letisko. Je totálna tma. Malé vojenské Monaco v Africkom rohu by sme chceli dnes opustiť. Idem…
Peknú nedeľu prajem. Tu síce víkend začína vo štvrtok, no aj dnes poobede je všetko zavreté. Let do Somálska n…
Na semaforoch nikto nestojí. Namontovali ich pred 3 mesiacmi a šoféri si na nich ešte nezvykli. Zdravím Vás z Djibouti city, kt…
Nasa expedicna skupinka doletela z Asmary do Kahiry, najvacsieho mesta arabskeho sveta. Kahiry, kt ludia nemaju radi, no ja ju milujem. Hlucna, zivelna, 22 milionova s…
Nás posledný deň, posledné macchiato, posledné skvelé lasagne a o chvíľu odlietame. Teraz však ešte ideme na…
A sme späť v hlavnom meste. Ideme naplno a za posledné 4 dní sme spali asi tak 8 hodín. Keď sme pristavali bolo 10 stupňov ale hneď na druh…
Koľko je presná cena víz? 70 dollárov, odpovedá úradník. A koľko je to v Euro? 70! Toto je naše privítanie v…
Asi najväčším prekvapením boli pre mňa farby a tie ostré štíty hôr. Lúky plné kvetov.... Úžasn…
Úplne iný svet. Prekvapivo farebný a exotickejší ako si myslíte. Čo len už môže byť v krajinách večného…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing