1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (81)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Koľko je presná cena víz? 70 dollárov, odpovedá úradník. A koľko je to v Euro? 70! Toto je naše privítanie v…
Asi najväčším prekvapením boli pre mňa farby a tie ostré štíty hôr. Lúky plné kvetov.... Úžasn…
Úplne iný svet. Prekvapivo farebný a exotickejší ako si myslíte. Čo len už môže byť v krajinách večného…
Najťažší mozog na svete ma vorvaň- až 10 kg. No jeho testes vážia 1000 (tisíc) kg. Takže je jasne o čom rozmýšľa. Konečne…
Cestovatel musi trenovat svoj vtip. Vsetko doma je lahke. Ten kto vie malo, je na smiech svetobeznikom." toto je vyse 1000(tisic) rokov stare prislovie Vikingov popisane…
Vsetci prileteli a vhupli sme do toho naplno. Citame si stare sagy, obdivujeme fjordy, sopky a vodopady. Islandska sprievodkyna ( povidom z westfjordlads a kedzecsem…
Kathmandsku kotlinu kedysi pred dvestopatdesiat rokmi tvorili tri kralovstva. My sme dnes navstivili najautentickejsie z nich. Niekde v 18 str.podriemavajuci Bhaktapur.…
Je zarážajúce ako malo je príspevkov na tému Veľká Británia na tomto fóre. Každoročne sem realizujeme množstvo zájazdov, poznávacích, pre firmy, na futbal či iné…
Olympiádu cítime viac a viac. Sme stále bližšie Londýnu. Keď Britom prezradíme, že sme práve zdolali Ben Nevis všetci uznanlivo kývajú a priznávajú: " tam sme teda…
Celý deň neprší. Som z toho nesvoj. Desať hodín večer, stále svetlo. Na večeru koláč- z mäsa a čierny puding, čo je…
Srdečne pozývam! Už zajtra, v piatok od 17.00 do 20,00 oslavujeme v našom Base campe na Dunajskej úspech v súťaži Podnikateľ roka. Pozývam na pohárik šampanského. …
Po krátkom priamom lete pristávame v údolí rieky Arno, na severe nádherné ešte zasnežené vrchy a inde silné…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -