Tip na skvelú reštauráciu v Luxemburgu

Tip na skvelú reštauráciu v Luxemburgu La Cristallerie

V hoteli Hotel Le Place d'Armes je jedna perfektná reštaurácia La Cristallerie, v ktorej Vám bude variť vynikajúci šéfkuchár Fabrice Salvador, ktorý pracoval od mladého veku v prestížnych francúzskych reštauráciách, pomohol Helene Darroze k získaniu Michelinovej hviezdy a aj jeho vyhlásili za Chef of La Table du Lancaster v Paríži a získal taktiež 1 Michelinovú hviezdičku. Vyskúšajte aj vy jeho vášeň k jedlu a umeniu. Víno k Vášmu jedlu páruje Oliver Schanne, ktorý sa stal somelierom roka 2017. Jeho vínna karta bola sprievodcom Explorator Guide vyhodnotená ako tá absolútne najlepšia. Nie sú to jeho všetky úspechy. Ešte kedysi dávno, v roku 1991 bol tretím najlepším somelierom Francúzska. Oliver zbožňuje svoju prácu a na chuti jedla a vína pocítite, že sa vôbec v ničom nezmýlil. V La Cristallerie pôsobí od roku 2012.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Ázia  

Mongolsko, Japonsko, Čína


náročnosť

15 dní

Trvanie

3835 4980€
K

Ázia  

Jordánsko


náročnosť

6 dní

Trvanie

1141 1755€
K

Afrika  

Egypt


náročnosť

11 dní

Trvanie

1677 2795€
Mestá obchodu - Hanza
Blog

Blog Mestá obchodu - Hanza

Sever má zvláštny talent presviedčať ľudí faktami, ktoré vyznejú ako emócia. Predstavte si prístav ráno: vzduch chutí po soli, dechte a po tej…

Ľuboš Fellner 24 min. čítania
Najväčší moreplavci histórie: Objavitelia, ktorí zmenili svet
Blog

Blog Najväčší moreplavci histórie: Objavitelia, ktorí zmenili svet

Keď človek navštívi všetky krajiny sveta, a mnohé z nich opakovane, pociťuje istú vďačnosť niekoľkým odvážnym ľuďom, ktorí nemali mapy (práve oni…

Ľuboš Fellner 45 min. čítania
Zatmenie Slnka – keď sa deň zmení na noc
Blog

Blog Zatmenie Slnka – keď sa deň zmení na noc

Len máloktorý prírodný jav dokáže rozhýbať davy tak silno a zároveň tak vznešene ako zatmenie Slnka. Vo chvíli, keď sa obloha zmení na kozmickú…