Tip na skvelú reštauráciu v Luxemburgu

Tip na skvelú reštauráciu v Luxemburgu La Cristallerie

V hoteli Hotel Le Place d'Armes je jedna perfektná reštaurácia La Cristallerie, v ktorej Vám bude variť vynikajúci šéfkuchár Fabrice Salvador, ktorý pracoval od mladého veku v prestížnych francúzskych reštauráciách, pomohol Helene Darroze k získaniu Michelinovej hviezdy a aj jeho vyhlásili za Chef of La Table du Lancaster v Paríži a získal taktiež 1 Michelinovú hviezdičku. Vyskúšajte aj vy jeho vášeň k jedlu a umeniu. Víno k Vášmu jedlu páruje Oliver Schanne, ktorý sa stal somelierom roka 2017. Jeho vínna karta bola sprievodcom Explorator Guide vyhodnotená ako tá absolútne najlepšia. Nie sú to jeho všetky úspechy. Ešte kedysi dávno, v roku 1991 bol tretím najlepším somelierom Francúzska. Oliver zbožňuje svoju prácu a na chuti jedla a vína pocítite, že sa vôbec v ničom nezmýlil. V La Cristallerie pôsobí od roku 2012.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Ázia  

Vietnam


náročnosť

12 dní

Trvanie

2801 3735€
K

Amerika  

Južná Amerika, Panama, Kolumbia


náročnosť

13 dní

Trvanie

4284 5100€
K

Afrika  

Egypt


náročnosť

11 dní

Trvanie

1801 3053€
Hainan – najvýhodnejšia plážová dovolenka sveta
Hainan

Hainan Hainan – najvýhodnejšia plážová dovolenka sveta

Hainan je dovolenkou budúcnosti. Ide o ostrov v najjužnejšej provincií Číny a máte tak šancu vykúpať sa v celoročne teplom Tichom oceáne. Čínska…

Ľuboš Fellner 32 min. čítania
KVÍZ: Poznáte európske ostrovy? Týchto 10 otázok vás preverí
Blog

Blog KVÍZ: Poznáte európske ostrovy? Týchto 10 otázok vás preverí

Čierne pláže Islandu či Santorini, príjemný oddych na Malorke či čoraz populárnejšie Azorské a Kanárske ostrovy. Celá Európa je pretkaná nádhernými…

Viktor Háber 11 min. čítania
Panamský prieplav - technický div sveta
Blog

Blog Panamský prieplav - technický div sveta

Ak existuje jedna vec, ktorú musíte urobiť, keď cestujete do Panamy, je to návšteva ikonického Panamského prieplavu. Hovorí sa, že je to jeden z…

Eva Andrejcová 16 min. čítania