Tip na skvelú reštauráciu v Luxemburgu

Tip na skvelú reštauráciu v Luxemburgu La Cristallerie

V hoteli Hotel Le Place d'Armes je jedna perfektná reštaurácia La Cristallerie, v ktorej Vám bude variť vynikajúci šéfkuchár Fabrice Salvador, ktorý pracoval od mladého veku v prestížnych francúzskych reštauráciách, pomohol Helene Darroze k získaniu Michelinovej hviezdy a aj jeho vyhlásili za Chef of La Table du Lancaster v Paríži a získal taktiež 1 Michelinovú hviezdičku. Vyskúšajte aj vy jeho vášeň k jedlu a umeniu. Víno k Vášmu jedlu páruje Oliver Schanne, ktorý sa stal somelierom roka 2017. Jeho vínna karta bola sprievodcom Explorator Guide vyhodnotená ako tá absolútne najlepšia. Nie sú to jeho všetky úspechy. Ešte kedysi dávno, v roku 1991 bol tretím najlepším somelierom Francúzska. Oliver zbožňuje svoju prácu a na chuti jedla a vína pocítite, že sa vôbec v ničom nezmýlil. V La Cristallerie pôsobí od roku 2012.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Ázia  

Thajsko, Singapur, Malajzia


náročnosť

15 dní

Trvanie

2132 3495€
-

Ázia  

Macao, Hongkong, Čína


náročnosť

15 dní

Trvanie

4195
K

Amerika  

Spojené štáty americké (USA)


náročnosť

7 dní

Trvanie

3590
TOP 10: Najzaujímavejšie stopy kresťanstva vo svete
Blog

Blog TOP 10: Najzaujímavejšie stopy kresťanstva vo svete

Kresťanstvo na siedmich kontinentoch je prekvapujúco sexi témou. Prešiel som celý svet a tu pre vás vyberám nielen najkrajšie kresťanské pamiatky…

Ľuboš Fellner 27 min. čítania
Lávové polia Islandu – krajiny zrodenej z ohňa
Blog

Blog Lávové polia Islandu – krajiny zrodenej z ohňa

Island je skutočný geologický zázrak – ostrov, ktorý vznikol z ohňa a lávy. Táto severská krajina je domovom niektorých z najúchvatnejších lávových…

Terézia Sabóová 16 min. čítania
Hokkaido – najsevernejší ostrov Japonska
Blog

Blog Hokkaido – najsevernejší ostrov Japonska

Na severe Japonska, v blízkosti Ruska a ruských ostrovov, sa nachádza najsevernejší zo všetkých štyroch hlavných ostrovov krajiny vychádzajúceho…

Erik Almáši 28 min. čítania