Vyskúšali sme pre vás business class China Airlines

Vyskúšali sme pre vás business class China Airlines

Na našich letoch smerujúcich do Ázie okrem iných využívame aj kvalitnú taiwanskú leteckú spoločnosť China Airlines. Vyskúšali sme pre vás všetky letecké triedy. Aký je business class?

China Airlines operuje priamy let z Viedne do Taipei, ktorého dĺžka je približne 13 hodín. Taká dlhá cesta určite každému ubehne rýchlejšie, ak si dopraje najvyšší komfort, ktorý sa na tomto lete dá zažiť. China Airlines sa môže chváliť novými lietadlami, my sme náš let absolvovali novým Airbusom A350-900. Začnite si svoju dovolenku v Taiwane užívať na plno už v lietadle!

Terminál leteckej spoločnosti China Airlines je na viedenskom letisku Schwecaht 1A. Výhoda letu v triede business je aj to, že pri príchode na prepážku check-in sa zaradíte do špeciálnej rady len pre pasažierov premium economy/business class, a teda odbavenie trvá niekoľkonásobne kratšie. Potom si už môžete ísť užiť čas pred odletom do letiskového salónika, ktorý máte pri letenkách vyššej kategórie zdarma.

Biznis trieda China Airlines je nádherná už len na pohľad. Celkové osvetlenie lietadla a dizajn je veľmi moderný. Má 32 sedadiel, ktoré sú v konfigurácii 1-2-1. Ja som si zvolila sedadlo 14 A pri okne.

Okrem špičkového servisu som sa najviac tešila na plne rozkladacie sedadlo. Po jeho rozložení sa stačí už len zabaliť do periny a uložiť hlavu na vankúš. 

China Airlines má v business class tzv. Collins Aerospace Super Diamond sedadlá, ktoré nájdete u mnohých leteckých spoločností. Sedadlo disponuje širokými nastaviteľnými opierkami s úložným priestorom, vlastnou stojanovou lampičkou či zrkadlom. Na let dostane každý pasažier business class aj kozmetickú taštičku. Tá naša bola od značky The North Face a obsahovala špičkovú nórsku kozmetiku. K dispozícii tak máte všetko, čo potrebujete na osvieženie sa počas letu a pred príletom. Na pohyb po lietadle dostane taktiež každý aj príjemné mäkké papuče.

Od 21.4. môžete na palube lietadla China Airlines uloviť aj jedinečný gastronomický zážitok. Letecká spoločnosť podáva Michelinské jedlá z reštaurácie ocenenej 3 michelinskými hviezdami Le Palais. 

Nechýbala ani široká ponuka vín, miešaných drinkov či šampanského. 

Cestujte komforte s BUBO!


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Ázia  

Bali (IND), Taiwan, Macao, Hongkong, Indonézia, Čína


náročnosť

15 dní

Trvanie

3188 4554€
K

Ázia  

Taiwan, Macao, Hongkong, Filipíny


náročnosť

15 dní

Trvanie

3116 4451€
K

Ázia  

Taiwan, Macao, Hongkong


náročnosť

10 dní

Trvanie

2692 3059€
Čínsky nový rok 2024 - horoskop pre rok Draka Blog

Blog Čínsky nový rok 2024 - horoskop pre rok Draka

Dňa 10. februára 2024 skočilo poldruha miliardy Číňanov do nového roka. Skončil sa totižto rok Zajaca a začal sa rok Draka. Čo možno očakávať počas…

Lukáš Holas, Ľuboš Fellner 12 min. čítania
Ako zažiť skvelý Taiwan? Blog

Blog Ako zažiť skvelý Taiwan?

Supermoderný a prírodne unikátny raj, to je ostrovný štát Taiwan, kde sa exotika prelína s tradíciami a kde sa vybúrili ľudia i naša planéta. Prečo…

Nikola Deckous 11 min. čítania
Budhizmus pre začiatočníkov Blog

Blog Budhizmus pre začiatočníkov

Budhizmus je mnohými považovaný za náboženstvo, avšak je to viac filozofia o tom, ako správne žiť než náboženstvo. Pre korektnejšie pomenovanie v…

Michal Čičmanec 6 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Viac informácií o krajine: