Čo nás ešte čaká na výstave EXPO?

Čo nás ešte čaká na výstave EXPO?

Na expe je každý deň venovaný inej krajine, okrem toho sa už oslavoval Halloween, Vianoce, príchod Nového roka a festival Diwali. Tieto podujatia majú svoj špeciálny deň a vlastný program; čo nás čaká najbližšie mesiace? Do konca výstavy EXPO ostáva 70 dní, a tu sú udalosti, ktoré by ste nemali vynechať:

Valentín - 14. februára 2022

V tento deň sa bude oslavovať láska, ako motor, ktorý poháňa svet. Láska k priateľom, deťom, rodine, k našej planéte a k ľudstvu. Univerzálny jazyk, ktorý nás spája, dotýka sa našich sŕdc, pozdvihuje nášho ducha a vytvára nespočetné množstvo emócií.

Miesto: Dubai Millennium Amphitheatre, EXPO

Haq Al Laila - 18. marca 2022

Haq Al Laila sa koná 15. deň ôsmeho mesiaca islamského kalendára v očakávaní nadchádzajúceho mesiaca - Ramadán. Pri tejto príležitosti sa deti obliekajú do tradičného odevu a nesú farebné tkané tašky, prechádzajú od jedného domu k druhému a spievajú tradičné piesne, za odmenu dostávajú drobnosti ako sú cukríky, orechy alebo peniaze. Expo oslávi Haq Al Laila s deťmi a rodinami v podobnom, zábavnom duchu, pri vzrušujúcom a jedinečnom podujatí v Al Forsan parku. 

Miesto: Al Forsan Park, EXPO

Deň matiek - 21. marca 2022

Inšpiratívna a pútavá živá show, oslavujúca a vzdávajúca hold fenomenálnej úlohe a vplyvu materstva v našich životoch a spoločnosti. Neuveriteľný detský zbor, poézia, ľahký humor, to všetko nás čaká. 

Miesto: Dubai Millennium Amphitheatre, EXPO

Svetový deň poézie  - 21. marca 2022

Transformatívna sila poézie, dynamicky inscenovaná, vrhne svetlo na naše spoločné hodnoty. Expo oslavuje svetovú poéziu, predstavením ústnych tradícií, ktoré sa zachovali po stáročia.

Miesto: Dubai Millennium Amphitheatre, EXPO

Prečítajte si viac v našom blogu o výstave EXPO v Dubaji.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
E

Ázia  

Jemen, Spojené arabské emiráty


náročnosť

10 dní

Trvanie

2450
K

Ázia  

Kuvajt, Saudská Arábia, Dubaj (SAE), Bahrajn, Spojené arabské emiráty, Omán, Katar


náročnosť

19 dní

Trvanie

6569 8211€
K

Ázia  

Kuvajt, Dubaj (SAE), Bahrajn, Spojené arabské emiráty, Omán, Katar


náročnosť

12 dní

Trvanie

4247 4997€
Dubaj - mesto superlatívov Dubaj

Dubaj Dubaj - mesto superlatívov

Prirovnanie mesto superlatívov sa absolútne hodí k Dubaju. Projekty, ktoré sú už hotové, alebo sa s ich výstavbou ešte len začne, prekonávajú…

Michal Čičmanec 13 min. čítania
Ako najlepšie zažiť starý Dubaj? Dubaj

Dubaj Ako najlepšie zažiť starý Dubaj?

Keď niekto spomenie Dubaj, ako prvé nás napadne luxusné mesto s množstvom výškových budov a celé to "pozlátko", ktoré k tomu patrí a bez neho si to…

Michal Čičmanec 10 min. čítania
Metro v Dubaji - ako funguje? Blog

Blog Metro v Dubaji - ako funguje?

Dubaj je mesto inovácií a budúcnosti, ktoré neustále prekonáva samé seba, ale aj svetové krajiny a veľkomestá. Mesto je populárne aj u nás na…

Michal Čičmanec 6 min. čítania

Viac informácií o krajine: