Nákupné festivaly v Dubaji

Nákupné festivaly v Dubaji Najzaujímavejšie zľavy a ponuky v roku 2022

Dubaj patrí medzi najlepšie miesta na nákupy. Predstavíme vám nákupné festivaly, na ktoré sa môžete v roku 2022 tešiť. Cieľom mesta je prilákať návštevníkov nielen na nákupy, ale ohúriť ich aj sprievodnými akciami v meste.

Ikonický Dubai Shopping Festival už odštartoval a trvá do 29. januára 2022. Dubaj Shopping Festival (DSF), jeden z najväčších a najdlhšie fungujúcich nákupných festivalov na svete, sa vráti s akciami, koncertmi, dronovými show, ohňostrojmi, spoluprácou so značkami, mega tombolami a propagačnými akciami.

Čínsky Nový rok: od 30. januára do 12. februára. Toto podujatie, ktoré bude slúžiť čínskym návštevníkom aj obyvateľom, bude zahŕňať zábavu, podujatia, ohňostroje, kultúrne aktivity a propagačné akcie v nákupnom centre zamerané na sviatky a rok tigra.

Dubai Food Festival: 3. až 19. marca. Každoročné mestské kulinárske slávnosti sľubujú, že každý deň ponúkne niečo, čo ulahodí každému jazýčku s medzinárodnými chuťami a gastronomickými kulinárskymi zážitkami.

Ramadán v Dubaji a Eid Al Fitr v Dubaji: 2. apríla až 7. mája. Označte si mesiac ramadánu a slávnosti Eid Al Fitr so spoločenskou, kultúrnou a duchovnou oslavou vrátane rodinných podujatí a maloobchodných ponúk.

Trojdňový super výpredaj: máj 2022. Značky a maloobchodné predajne ponúknu počas troch dní v nákupných centrách a nákupných centrách v Dubaji úsporu až 90 percent.

Dubajské letné prekvapenia: 30. júna až 3. septembra. Dlhotrvajúce letné predstavenie bude obsahovať vzrušujúce udalosti, ponuky a propagačné akcie, rodinnú zábavu, exkluzívne ponuky a mega tomboly s kupujúcimi, ktorí môžu vyhrať množstvo skvelých cien.

Eid Al Adha v Dubaji: 10. až 16. júla. Eid Al Adha vyzdvihuje autentické emirátske tradície a zvyky, pričom špeciálne príležitosti oslavujú podujatia a propagačné akcie.

Dubai Home Festival: 15. september až 1. október: Pozrite si najnovšie práce interiérových dizajnérov a inovátorov a inšpirujte sa pri zariaďovaní alebo renovácii vášho domova.

Diwali v Dubaji: od 13. októbra do 27. októbra. Dubajské indické a medzinárodné komunity prisťahovalcov sa stretnú, aby oslávili festival svetiel a farieb s množstvom podujatí, propagačných akcií a ponúk, ako aj ohromujúcim ohňostrojom, živými vystúpeniami a skvelým jedlom.

Trojdňový super výpredaj: november 2022. Veľké značky a domáci predajcovia znížia ceny na tri dni až o 90 percent.

Pri návšteve Dubaja nevynechajte ani návštevu EXPO 2020.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
E

Ázia  

Jemen, Spojené arabské emiráty


náročnosť

10 dní

Trvanie

2450
K

Ázia  

Kuvajt, Saudská Arábia, Dubaj (SAE), Bahrajn, Spojené arabské emiráty, Omán, Katar


náročnosť

19 dní

Trvanie

6569 8211€
K

Ázia  

Kuvajt, Dubaj (SAE), Bahrajn, Spojené arabské emiráty, Omán, Katar


náročnosť

12 dní

Trvanie

4247 4997€
Dubaj - mesto superlatívov Dubaj

Dubaj Dubaj - mesto superlatívov

Prirovnanie mesto superlatívov sa absolútne hodí k Dubaju. Projekty, ktoré sú už hotové, alebo sa s ich výstavbou ešte len začne, prekonávajú…

Michal Čičmanec 13 min. čítania
Ako najlepšie zažiť starý Dubaj? Dubaj

Dubaj Ako najlepšie zažiť starý Dubaj?

Keď niekto spomenie Dubaj, ako prvé nás napadne luxusné mesto s množstvom výškových budov a celé to "pozlátko", ktoré k tomu patrí a bez neho si to…

Michal Čičmanec 10 min. čítania
Metro v Dubaji - ako funguje? Blog

Blog Metro v Dubaji - ako funguje?

Dubaj je mesto inovácií a budúcnosti, ktoré neustále prekonáva samé seba, ale aj svetové krajiny a veľkomestá. Mesto je populárne aj u nás na…

Michal Čičmanec 6 min. čítania

Viac informácií o krajine: