Predjedlo Tomates à la Monegasque

Predjedlo Tomates à la Monegasque Appetizer z Monaka

Tomates à la Monegasque slovenským šéfkuchárom a milovníkom studenej kuchyne čosi bude hovoriť. Aj na Slovensku poznáme plnené paradajky na niekoľko spôsobov ako ľahké jednohubky, no keď budete v Monaku, treba vyskúšať aj ich recepty a čerstvé suroviny. Tu si do plnky pridávajú vajíčka (uvarené natvrdo), tuniak, majonézu, pažítku, horčicu, lístky zo šalátu a koreniny. Vrch paradajky sa klasicky odkrojí, vyberie sa vnútro paradajky (ktoré sa zmixuje s plnkou) a z vnútra sa potrie soľou, aby sa trochu vysušila. Následne sa naplnia pripravenou plnkou a dajú sa vychladnúť.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

15 dní

Trvanie

3789 4210€
E

Monako, Taliansko, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

14 dní

Trvanie

3843 4270€
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

8 dní

Trvanie

2083 2975€
Egypt – okruh krajinou pyramíd, faraónov a večného Nílu
Blog

Blog Egypt – okruh krajinou pyramíd, faraónov a večného Nílu

Egypt nie je len krajinou faraónov a starovekých legiend. Je to miesto plné kontrastov – medzi hlukom Káhiry a tichom Nílu, medzi vôňou korenín na…

Jozef Zelizňák 14 min. čítania
Día de los Muertos - farebná oslava života po smrti
Blog

Blog Día de los Muertos - farebná oslava života po smrti

Sviatok Día de los Muertos patrí v Mexiku medzi najvýznamnejšie a najoslavovanejšie. Je dokonca zapísaný aj do zoznamu nehmotného kultúrneho…

Lucia Liptáková 15 min. čítania
TOP 10: Najkrajšie cintoríny sveta
Blog

Blog TOP 10: Najkrajšie cintoríny sveta

Cintoríny nie sú len miestami smútku. Mnohé z nich sú tichými svedkami histórie, kultúry a krásy. Prezrádzajú, ako si rôzne národy uctievajú…

Ľuboš Fellner 23 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny:

Predaj sa končí o

- dní - hod -min -sek