Predjedlo Tomates à la Monegasque

Predjedlo Tomates à la Monegasque Appetizer z Monaka

Tomates à la Monegasque slovenským šéfkuchárom a milovníkom studenej kuchyne čosi bude hovoriť. Aj na Slovensku poznáme plnené paradajky na niekoľko spôsobov ako ľahké jednohubky, no keď budete v Monaku, treba vyskúšať aj ich recepty a čerstvé suroviny. Tu si do plnky pridávajú vajíčka (uvarené natvrdo), tuniak, majonézu, pažítku, horčicu, lístky zo šalátu a koreniny. Vrch paradajky sa klasicky odkrojí, vyberie sa vnútro paradajky (ktoré sa zmixuje s plnkou) a z vnútra sa potrie soľou, aby sa trochu vysušila. Následne sa naplnia pripravenou plnkou a dajú sa vychladnúť.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

15 dní

Trvanie

3873 4210€
E

Monako, Taliansko, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

14 dní

Trvanie

3928 4270€
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

8 dní

Trvanie

2429 3075€
TOP 10: Najzaujímavejšie stopy kresťanstva vo svete
Blog

Blog TOP 10: Najzaujímavejšie stopy kresťanstva vo svete

Kresťanstvo na siedmich kontinentoch je prekvapujúco sexi témou. Prešiel som celý svet a tu pre vás vyberám nielen najkrajšie kresťanské pamiatky…

Ľuboš Fellner 27 min. čítania
Lávové polia Islandu – krajiny zrodenej z ohňa
Blog

Blog Lávové polia Islandu – krajiny zrodenej z ohňa

Island je skutočný geologický zázrak – ostrov, ktorý vznikol z ohňa a lávy. Táto severská krajina je domovom niektorých z najúchvatnejších lávových…

Terézia Sabóová 16 min. čítania
Hokkaido – najsevernejší ostrov Japonska
Blog

Blog Hokkaido – najsevernejší ostrov Japonska

Na severe Japonska, v blízkosti Ruska a ruských ostrovov, sa nachádza najsevernejší zo všetkých štyroch hlavných ostrovov krajiny vychádzajúceho…

Erik Almáši 28 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny: