Predjedlo Tomates à la Monegasque

Predjedlo Tomates à la Monegasque Appetizer z Monaka

Tomates à la Monegasque slovenským šéfkuchárom a milovníkom studenej kuchyne čosi bude hovoriť. Aj na Slovensku poznáme plnené paradajky na niekoľko spôsobov ako ľahké jednohubky, no keď budete v Monaku, treba vyskúšať aj ich recepty a čerstvé suroviny. Tu si do plnky pridávajú vajíčka (uvarené natvrdo), tuniak, majonézu, pažítku, horčicu, lístky zo šalátu a koreniny. Vrch paradajky sa klasicky odkrojí, vyberie sa vnútro paradajky (ktoré sa zmixuje s plnkou) a z vnútra sa potrie soľou, aby sa trochu vysušila. Následne sa naplnia pripravenou plnkou a dajú sa vychladnúť.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Ázia  

Čína


náročnosť

11 dní

Trvanie

4238
K

Ázia  

Thajsko, Singapur, Malajzia


náročnosť

15 dní

Trvanie

3789
B

Ázia   Amerika   Európa  

Taliansko, Peru, Mexiko, Jordánsko, India, Čína, Brazília


náročnosť

18 dní

Trvanie

12223 22224€
Ľuboš Fellner vyzradil veľké plány: BUBO chystá expanziu! Blog

Blog Ľuboš Fellner vyzradil veľké plány: BUBO chystá expanziu!

BUBO má dnes unikátnu pozíciu v Európe. Asi niet inej krajiny, kde by jedna cestovná kancelária pokrývala 80 % domáceho trhu. Na čo je Ľuboš…

Kristína Silná 7 min. čítania
Holi - instagramový sviatok farieb a vyháňanie diabla Blog

Blog Holi - instagramový sviatok farieb a vyháňanie diabla

India a iné hinduistické časti sveta sa zmenia na farebnú dúhu počas Holi - festivalu farieb. Po západe slnka sa v tento výnimočný deň - sviatok…

Ľuboš Fellner 6 min. čítania
Problémy Haiti - vznik a aká je budúcnosť krajiny? Blog

Blog Problémy Haiti - vznik a aká je budúcnosť krajiny?

Haiti okupuje východnú tretinu ostrove Hispaniola, druhého najväčšieho ostrova Veľkých Antíl. Jeho dvakrát väčší sused, Dominikánska republika, je…

Patrik Jančík 9 min. čítania