Predjedlo Tomates à la Monegasque

Predjedlo Tomates à la Monegasque Appetizer z Monaka

Tomates à la Monegasque slovenským šéfkuchárom a milovníkom studenej kuchyne čosi bude hovoriť. Aj na Slovensku poznáme plnené paradajky na niekoľko spôsobov ako ľahké jednohubky, no keď budete v Monaku, treba vyskúšať aj ich recepty a čerstvé suroviny. Tu si do plnky pridávajú vajíčka (uvarené natvrdo), tuniak, majonézu, pažítku, horčicu, lístky zo šalátu a koreniny. Vrch paradajky sa klasicky odkrojí, vyberie sa vnútro paradajky (ktoré sa zmixuje s plnkou) a z vnútra sa potrie soľou, aby sa trochu vysušila. Následne sa naplnia pripravenou plnkou a dajú sa vychladnúť.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

15 dní

Trvanie

3797 4631€
E

Monako, Taliansko, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

14 dní

Trvanie

3843 4270€
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

8 dní

Trvanie

2368 3075€
Cestný prechod z Tibetu do Nepálu, alebo ako som si začal vážiť slovenské cesty
Blog

Blog Cestný prechod z Tibetu do Nepálu, alebo ako som si začal vážiť slovenské cesty

Na našej najpopulárnejšej expedícii Čína, Tibet, Nepál, India absolvujeme hraničný prechod z čínskeho Tibetu do hlavného mesta Nepálu, Káthmandu.…

Erik Almáši 19 min. čítania
Sokotra - zabudnutý vesmír uprostred oceánu
Blog

Blog Sokotra - zabudnutý vesmír uprostred oceánu

Instagram znovu objavil prastarý ostrov Sokotra v Arabskom mori. Písal o ňom už Herodotos, vraj práve tu dvakrát vstal z popola bájny Fénix.…

Ľuboš Fellner 76 min. čítania
Bali - najlepšia prehliadka ostrova bohov
Prehliadka

Prehliadka Bali - najlepšia prehliadka ostrova bohov

Magické Bali, ostrov bohov, rituálov, raj surfistov, centrum jogy, meditácie alebo vynikajúca dovolenková destinácia, ktorá sa môže zmeniť na…

Kamila Kurpašová 24 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny: