Predjedlo Tomates à la Monegasque

Predjedlo Tomates à la Monegasque Appetizer z Monaka

Tomates à la Monegasque slovenským šéfkuchárom a milovníkom studenej kuchyne čosi bude hovoriť. Aj na Slovensku poznáme plnené paradajky na niekoľko spôsobov ako ľahké jednohubky, no keď budete v Monaku, treba vyskúšať aj ich recepty a čerstvé suroviny. Tu si do plnky pridávajú vajíčka (uvarené natvrdo), tuniak, majonézu, pažítku, horčicu, lístky zo šalátu a koreniny. Vrch paradajky sa klasicky odkrojí, vyberie sa vnútro paradajky (ktoré sa zmixuje s plnkou) a z vnútra sa potrie soľou, aby sa trochu vysušila. Následne sa naplnia pripravenou plnkou a dajú sa vychladnúť.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

15 dní

Trvanie

3831 4210€
E

Monako, Taliansko, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

14 dní

Trvanie

3886 4270€
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

8 dní

Trvanie

2399 3075€
Jün-nan - čínska láska na prvý pohľad
Blog

Blog Jün-nan - čínska láska na prvý pohľad

Bola to láska na prvý pohľad. Čakal som veľa, dostal som viac. „Však toto vôbec nie je Čína,“ hovoril som si. Fascinujúci Jün-nan bol po stáročia…

Ľuboš Fellner 31 min. čítania
TOP 10: Najzaujímavejšie stopy kresťanstva vo svete
Blog

Blog TOP 10: Najzaujímavejšie stopy kresťanstva vo svete

Kresťanstvo na siedmich kontinentoch je prekvapujúco sexi témou. Prešiel som celý svet a tu pre vás vyberám nielen najkrajšie kresťanské pamiatky…

Ľuboš Fellner 27 min. čítania
Vône Indie - je naozaj smradľavou krajinou?
Blog

Blog Vône Indie - je naozaj smradľavou krajinou?

Jedným z mýtov, ktorý by už dávno nemal vstupovať do konverzácie o krajine, ktorá sa radí medzi senzoricky najatraktívnejšie v našom itinerári, je…

Viktor Krpčiar 18 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny: