Predjedlo Tomates à la Monegasque

Predjedlo Tomates à la Monegasque Appetizer z Monaka

Tomates à la Monegasque slovenským šéfkuchárom a milovníkom studenej kuchyne čosi bude hovoriť. Aj na Slovensku poznáme plnené paradajky na niekoľko spôsobov ako ľahké jednohubky, no keď budete v Monaku, treba vyskúšať aj ich recepty a čerstvé suroviny. Tu si do plnky pridávajú vajíčka (uvarené natvrdo), tuniak, majonézu, pažítku, horčicu, lístky zo šalátu a koreniny. Vrch paradajky sa klasicky odkrojí, vyberie sa vnútro paradajky (ktoré sa zmixuje s plnkou) a z vnútra sa potrie soľou, aby sa trochu vysušila. Následne sa naplnia pripravenou plnkou a dajú sa vychladnúť.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

15 dní

Trvanie

4168 4631€
E

Monako, Taliansko, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

14 dní

Trvanie

3899 4697€
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

8 dní

Trvanie

2583 3075€
História Islandu - od osídlenia po zánik republiky a podmanenie Nórskom (1. časť)
Blog

Blog História Islandu - od osídlenia po zánik republiky a podmanenie Nórskom (1. časť)

Island, geologicky mladá, zaryto nezávislá krajina, pomerne často zasahovaná prírodnými katastrofami, s veľmi pestrou a pútavou históriou, v ktorej…

Terézia Sabóová 17 min. čítania
KVÍZ: Čo viete o Namíbii?
Blog

Blog KVÍZ: Čo viete o Namíbii?

Stále neznáma, ukrytá pred svetom, a pritom taká bezpečná a exotická. Namíbia prekvapí nejedného cestovateľa. Nájdete tu všetko, čo od Afriky…

Natália Tabačárová 10 min. čítania
KVÍZ: Čo viete o Južnej Afrike?
Blog

Blog KVÍZ: Čo viete o Južnej Afrike?

Juhoaafrická republika sa často označuje ako najbezpečnejšia a najprístupnejšia Afrika na trhu. Vlny dvoch oceánov udierajúce na divoké pláže,…

Natália Tabačárová 9 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny: