Predjedlo Tomates à la Monegasque

Predjedlo Tomates à la Monegasque Appetizer z Monaka

Tomates à la Monegasque slovenským šéfkuchárom a milovníkom studenej kuchyne čosi bude hovoriť. Aj na Slovensku poznáme plnené paradajky na niekoľko spôsobov ako ľahké jednohubky, no keď budete v Monaku, treba vyskúšať aj ich recepty a čerstvé suroviny. Tu si do plnky pridávajú vajíčka (uvarené natvrdo), tuniak, majonézu, pažítku, horčicu, lístky zo šalátu a koreniny. Vrch paradajky sa klasicky odkrojí, vyberie sa vnútro paradajky (ktoré sa zmixuje s plnkou) a z vnútra sa potrie soľou, aby sa trochu vysušila. Následne sa naplnia pripravenou plnkou a dajú sa vychladnúť.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Ázia  

Vietnam


náročnosť

12 dní

Trvanie

3812
K

Ázia  

Thajsko, Singapur, Malajzia


náročnosť

15 dní

Trvanie

2461 3845€
K

Amerika  

Južná Amerika, Panama, Kolumbia


náročnosť

13 dní

Trvanie

3872 4450€
Amsterdam - ako vidieť všetko dôležité za deň
Prehliadka

Prehliadka Amsterdam - ako vidieť všetko dôležité za deň

S Amsterdamom sa toho spája naozaj veľa. Vodné kanály, bicykle, tulipány, veterné mlyny, pivo Heineken, ale aj marihuana. Len málo miest sveta má…

Viktor Háber 39 min. čítania
Čo ma naučil rok 2024?
Blog

Blog Čo ma naučil rok 2024?

Kolegyňa sa ma spýtala jednoduchú otázku. Znela: „Čo ťa naučil rok 2024?“ Bežná otázka, ale nakoniec zaujímavá. Zamyslel som sa a uvedomil som si,…

Ľuboš Fellner 12 min. čítania
Ako vychovať milionára?
Blog

Blog Ako vychovať milionára?

Vzbudil vo mne túžbu po poznaní a od malička mi vštepoval, že stačí, ak bude najlepší len jeden - ja. Aj za spôsob, akým cestujem, vďačím svojmu…

Ľuboš Fellner 50 min. čítania