Predjedlo Tomates à la Monegasque

Predjedlo Tomates à la Monegasque Appetizer z Monaka

Tomates à la Monegasque slovenským šéfkuchárom a milovníkom studenej kuchyne čosi bude hovoriť. Aj na Slovensku poznáme plnené paradajky na niekoľko spôsobov ako ľahké jednohubky, no keď budete v Monaku, treba vyskúšať aj ich recepty a čerstvé suroviny. Tu si do plnky pridávajú vajíčka (uvarené natvrdo), tuniak, majonézu, pažítku, horčicu, lístky zo šalátu a koreniny. Vrch paradajky sa klasicky odkrojí, vyberie sa vnútro paradajky (ktoré sa zmixuje s plnkou) a z vnútra sa potrie soľou, aby sa trochu vysušila. Následne sa naplnia pripravenou plnkou a dajú sa vychladnúť.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

15 dní

Trvanie

3831 4210€
E

Monako, Taliansko, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

14 dní

Trvanie

3945 4697€
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

8 dní

Trvanie

2376 2795€
Orkneje - ostrovy mladých prasiatok
Blog

Blog Orkneje - ostrovy mladých prasiatok

Orkneje boli nedávno vyhlásené za „najlepší škótsky ostrov". Sú najdostupnejším súostrovím spomedzi trojice Orkneje, Vonkajšie Hebridy a Shetlandy,…

Ľuboš Fellner 27 min. čítania
Mui Ne - vietnamské pláže a exotika
Blog

Blog Mui Ne - vietnamské pláže a exotika

Vietnam má viac než 3 000 kilometrov pobrežia, takže je viac než isté, že tu nájdete skvelé plážové oblasti. Tie najdôležitejšie a najznámejšie sú…

Lucia Pončáková 14 min. čítania
Zo života detí na Islande - od narodenia po školu
Blog

Blog Zo života detí na Islande - od narodenia po školu

Island, krajina ohňa a ľadu, má jedinečné tradície a systémy týkajúce sa výchovy detí. Od prvých chvíľ života až po vstup do školy prechádzajú…

Terézia Sabóová 20 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny: