Stocafi - tip na jedlo v Monaku

Stocafi - tip na jedlo v Monaku Lokálna delikatesa

Stocafi je lokálna delikatesa z Monaka. Jedlo pozostáva zo sušenej tresky, ktorá sa uvarí v červenom víne a udusí v paradajkovej omáčke okorenenej cesnakom, kapari, bobkovým listom. Pred varením by mala byť treska naložená v omáčke 24 hodín. Keď sa rybka dovarí, jedlo je pripravené k servírovaniu. Dozdobí sa pokrájanou pažítkou, čiernymi olivami a výborné chutí s uvarenými zemiakmi. Chutí to vynikajúco a na svojej ceste v Monaku ho môžete rozhodne vyskúšať.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

15 dní

Trvanie

3747 4210€
E

Monako, Taliansko, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

14 dní

Trvanie

3843 4270€
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

8 dní

Trvanie

2350 2975€
Mestá obchodu - Hanza
Blog

Blog Mestá obchodu - Hanza

Sever má zvláštny talent presviedčať ľudí faktami, ktoré vyznejú ako emócia. Predstavte si prístav ráno: vzduch chutí po soli, dechte a po tej…

Ľuboš Fellner 24 min. čítania
Vianoce na severe: O svetle, ktoré si vytárajú ľudia sami
Blog

Blog Vianoce na severe: O svetle, ktoré si vytárajú ľudia sami

Zima na severe Európy má zvláštny charakter. Nejde len o chlad, ktorý sa človeku dostáva pod kožu, ani o nekonečnú noc, ktorá sa od polárneho kruhu…

Peter Droba 17 min. čítania
Najväčší moreplavci histórie: Objavitelia, ktorí zmenili svet
Blog

Blog Najväčší moreplavci histórie: Objavitelia, ktorí zmenili svet

Keď človek navštívi všetky krajiny sveta, a mnohé z nich opakovane, pociťuje istú vďačnosť niekoľkým odvážnym ľuďom, ktorí nemali mapy (práve oni…

Ľuboš Fellner 45 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny: