Stocafi - tip na jedlo v Monaku

Stocafi - tip na jedlo v Monaku Lokálna delikatesa

Stocafi je lokálna delikatesa z Monaka. Jedlo pozostáva zo sušenej tresky, ktorá sa uvarí v červenom víne a udusí v paradajkovej omáčke okorenenej cesnakom, kapari, bobkovým listom. Pred varením by mala byť treska naložená v omáčke 24 hodín. Keď sa rybka dovarí, jedlo je pripravené k servírovaniu. Dozdobí sa pokrájanou pažítkou, čiernymi olivami a výborné chutí s uvarenými zemiakmi. Chutí to vynikajúco a na svojej ceste v Monaku ho môžete rozhodne vyskúšať.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

15 dní

Trvanie

3873 4210€
E

Monako, Taliansko, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

14 dní

Trvanie

3928 4270€
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

8 dní

Trvanie

2429 3075€
TOP 10: Najzaujímavejšie stopy kresťanstva vo svete
Blog

Blog TOP 10: Najzaujímavejšie stopy kresťanstva vo svete

Kresťanstvo na siedmich kontinentoch je prekvapujúco sexi témou. Prešiel som celý svet a tu pre vás vyberám nielen najkrajšie kresťanské pamiatky…

Ľuboš Fellner 27 min. čítania
Lávové polia Islandu – krajiny zrodenej z ohňa
Blog

Blog Lávové polia Islandu – krajiny zrodenej z ohňa

Island je skutočný geologický zázrak – ostrov, ktorý vznikol z ohňa a lávy. Táto severská krajina je domovom niektorých z najúchvatnejších lávových…

Terézia Sabóová 16 min. čítania
Hokkaido – najsevernejší ostrov Japonska
Blog

Blog Hokkaido – najsevernejší ostrov Japonska

Na severe Japonska, v blízkosti Ruska a ruských ostrovov, sa nachádza najsevernejší zo všetkých štyroch hlavných ostrovov krajiny vychádzajúceho…

Erik Almáši 28 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny: