Stocafi - tip na jedlo v Monaku

Stocafi - tip na jedlo v Monaku Lokálna delikatesa

Stocafi je lokálna delikatesa z Monaka. Jedlo pozostáva zo sušenej tresky, ktorá sa uvarí v červenom víne a udusí v paradajkovej omáčke okorenenej cesnakom, kapari, bobkovým listom. Pred varením by mala byť treska naložená v omáčke 24 hodín. Keď sa rybka dovarí, jedlo je pripravené k servírovaniu. Dozdobí sa pokrájanou pažítkou, čiernymi olivami a výborné chutí s uvarenými zemiakmi. Chutí to vynikajúco a na svojej ceste v Monaku ho môžete rozhodne vyskúšať.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
K

Ázia  

Čína


náročnosť

11 dní

Trvanie

4238
K

Ázia  

Thajsko, Singapur, Malajzia


náročnosť

15 dní

Trvanie

3789
B

Ázia   Amerika   Európa  

Taliansko, Peru, Mexiko, Jordánsko, India, Čína, Brazília


náročnosť

18 dní

Trvanie

12223 22224€
Najunikátnejšie extrémne body Zeme Blog

Blog Najunikátnejšie extrémne body Zeme

Planéta Zem má mnohé extrémne body, ktoré dajú riadne zabrať každému cestovateľovi. Body, kde som tiež musel ísť často na hranu svojich možností.…

Ľuboš Fellner 15 min. čítania
Ľuboš Fellner vyzradil veľké plány: BUBO chystá expanziu! Blog

Blog Ľuboš Fellner vyzradil veľké plány: BUBO chystá expanziu!

BUBO má dnes unikátnu pozíciu v Európe. Asi niet inej krajiny, kde by jedna cestovná kancelária pokrývala 80 % domáceho trhu. Na čo je Ľuboš…

Kristína Silná 7 min. čítania
Holi - instagramový sviatok farieb a vyháňanie diabla Blog

Blog Holi - instagramový sviatok farieb a vyháňanie diabla

India a iné hinduistické časti sveta sa zmenia na farebnú dúhu počas Holi - festivalu farieb. Po západe slnka sa v tento výnimočný deň - sviatok…

Ľuboš Fellner 6 min. čítania