Stocafi - tip na jedlo v Monaku

Stocafi - tip na jedlo v Monaku Lokálna delikatesa

Stocafi je lokálna delikatesa z Monaka. Jedlo pozostáva zo sušenej tresky, ktorá sa uvarí v červenom víne a udusí v paradajkovej omáčke okorenenej cesnakom, kapari, bobkovým listom. Pred varením by mala byť treska naložená v omáčke 24 hodín. Keď sa rybka dovarí, jedlo je pripravené k servírovaniu. Dozdobí sa pokrájanou pažítkou, čiernymi olivami a výborné chutí s uvarenými zemiakmi. Chutí to vynikajúco a na svojej ceste v Monaku ho môžete rozhodne vyskúšať.


Ďalšie originálne cestopisy od profesionálneho sprievodcu BUBO
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

15 dní

Trvanie

3797 4631€
E

Monako, Taliansko, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

14 dní

Trvanie

3843 4270€
E

Monako, Španielsko, Francúzsko


náročnosť

8 dní

Trvanie

2368 3075€
Treky v Grónsku - ako prežiť
Blog

Blog Treky v Grónsku - ako prežiť

„Strieľaj! Zastreľ ho!“ Takáto hystéria inde vo svete vôbec nie je pri túrach bežná. Grónsko je však iné a pre milovníkov prírody je dnes super…

Ľuboš Fellner 23 min. čítania
KVÍZ: Čo viete o Peru?
Blog

Blog KVÍZ: Čo viete o Peru?

Jedna z najatraktívnejších krajín Južnej Ameriky ponúka pamiatky Inkov, vysokohorskú prírodu Ánd, pobrežie Tichého oceánu aj koloniálny odkaz…

Daniela Mihaldová 10 min. čítania
Cestný prechod z Tibetu do Nepálu, alebo ako som si začal vážiť slovenské cesty
Blog

Blog Cestný prechod z Tibetu do Nepálu, alebo ako som si začal vážiť slovenské cesty

Na našej najpopulárnejšej expedícii Čína, Tibet, Nepál, India absolvujeme hraničný prechod z čínskeho Tibetu do hlavného mesta Nepálu, Káthmandu.…

Erik Almáši 19 min. čítania

Ďalšie dovolenky do krajiny: