Miro, ak sa pytate ako to je so stravou na nasich zajazdoch, tak vedzte, ze o dobre jedlo nikdy nie je nudza. Kazdy z nasich sprievodcov presne vie, kde ktoru specialitu maju a kde sa co oplati vyskusat. Na jedlo je vzdy cas, s vynimkou niektorych dni, kde zazitky a vynimocny program su nam prednejsie ako obed presne o dvanastej, ale nikto este na nasich zajazdoch nehladoval. Kde je vyhodne priplatit si polpenziu, pripadne plnu penziu tam takyto doplatok odporucame. Viac informacii ku konkretnemu zajazdu radi poskytneme mailom. Napiste na [email protected].
Blog Najväčší moreplavci histórie: Objavitelia, ktorí zmenili svet
Keď človek navštívi všetky krajiny sveta, a mnohé z nich opakovane, pociťuje istú vďačnosť niekoľkým odvážnym ľuďom, ktorí nemali mapy (práve oni…
Blog Zatmenie Slnka - keď sa deň zmení na noc
Len máloktorý prírodný jav dokáže rozhýbať davy tak silno a zároveň tak vznešene ako zatmenie Slnka. Vo chvíli, keď sa obloha zmení na kozmickú…
Blog História škótskej whisky
Škótska whisky je už dlho známa ako Aqua Vitae – voda života. Bol to nápoj kráľov a princov, politikov aj básnikov a vy sa spolu so mnou teraz…