310 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Nepál (21)
Nepál - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Nepál
Caute decka, teraz som v kathmandu a Jozef je este so mnou...proste si to spolu uzivame...Vecer obcas(nie kazdy)robi spolocnost mne, Katke, Janke, Marosovi a par dalsim…
Caute vsetci doma, Juro a Marek a hlavne moja skupina z india Himalaje Ladakh...Vsetci mi strasne chybate! Dlho som nepisla, lebo sa ako si bud nedalo, lebo nebola…
Mato, drz sa v Cine. Ja o dve hodiny odlietam opacnym smerom do Frankfurtu. Drzim palce, nech ti vsetko vyjde!
V nasom 4* hoteli to dnes rano poriadne vrelo. Cely hotel sa premenil na obrovsku nabozensku hinduisticku procesiu. Celu hodinu sa pomaly premiestnovala skupina z…
Mato, v ktorej kaviarni sedis? Stretnime sa o 20 minut v hoteli, pri bazene.
Nasa skupina Tibet, Nepal prave vyrazila na cestu domov, zajtra o desiatej rano sa objavi na letisku Schwechat, odkial ju nas prenajaty autobus okolo 11:30 privezie na…
Indicka skupina uz odletela smer Dilli a uz sa tesi na 40 stupnove horucavy ale genialnu Indiu. Miliardovu Cinu vystrieda miliardova India. My dnes s Jozom si este…
Ahojte doma a na Bani! Vcera sme sa vratili z Chitwan National Park-u, ale evidentne sme tu mimo sezony, monzun len konci. Vsetky aktivity boli znacne obmedzene,…
31. augusta prichadza dalsia skupina do ciny. Zacneme v Macau, Hong Kongu a dalej do vnutrozemskej ciny az do Pekingu. Sledujte Forum, budeme pisat nielen zazitky z…
V azii je niekedy tazko objednat si jedlo. Vy nerozumiete a restauracia nerozumie. Mate niekolko moznosti. Bud sa poprechadzate s casnikom po restauracii a ukazujete na…
Zdravim od najvacsej budhistickej stupy v Nepale, od sidla tibetskej exilovej komunity. Vsade okolo nas nekonecne Om mani padme hum. Rano vyhliadkovy vylet nad Mt.…
Kathmandu je dokonale.. Najfotogenickejsie mesto na svete. Po ceste krizom cez Tibet, po cestach-necestach, cez 5000m vysoke sedla, sme dorazili do hlavneho mesta Nepalu…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -