317 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Nepál (21)
Nepál - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Nepál
Ahojte, Tibetsko-nepalska skupina! Zajtra rano odlietam za vami, uz sa velmi tesim! Dufam, ze prechod do Kathmandu zvladnete rovnako dobre ako ja let do Kathmandu a…
Prave sme sa vratili do Pokhary z trekingu cez najhlbsie udolie sveta. Pocasie vyslo a tak sme videli Annapurnu, Dhaulagiri a dalsie vrholy Himalaji z bezprostrednej…
na treking uz mame vybavene permity a tak ked skupina dorazi do Kathmandu, vyrazime na jeden z najkrajsich, ake na svete su. Za puhych 6 dni prejdeme najhlbsim udolim…
Namaste. Hlasim sa z Kathmandu, mesta, ktore mam najradsej na svete. Skupina z Tibetu uz dalej pokracuje s Palom do Indie. Ja cakam na nasu sestclennu BUBO-skupinu…
Rano vyhliadkovy let k Everestu, poobede Bahktapur, byvale kralovske mesto, vecer Durbar a Tamel, no co viac si clovek moze zelat od Kathmandu. Neuveritelne je tu dobre,…
Kupanie pri vychode slnka v Brahmaputre, zapad a vychod slnka pri pozorovani 8 tisicoviek, cesta okolo Shisa Pangma, takmer 4 tisic metrovy zostup za par hodin z 5 tisic…
Sprava pre Vsetkych rodinnych prislusnikov a priatelov, pribuznych, co cakaju na info o svojich blizkych, co su na tomto zajazde plnom zazitkov...Vcera sme mali uzasny…
Caute decka, teraz som v kathmandu a Jozef je este so mnou...proste si to spolu uzivame...Vecer obcas(nie kazdy)robi spolocnost mne, Katke, Janke, Marosovi a par dalsim…
Caute vsetci doma, Juro a Marek a hlavne moja skupina z india Himalaje Ladakh...Vsetci mi strasne chybate! Dlho som nepisla, lebo sa ako si bud nedalo, lebo nebola…
Mato, drz sa v Cine. Ja o dve hodiny odlietam opacnym smerom do Frankfurtu. Drzim palce, nech ti vsetko vyjde!
V nasom 4* hoteli to dnes rano poriadne vrelo. Cely hotel sa premenil na obrovsku nabozensku hinduisticku procesiu. Celu hodinu sa pomaly premiestnovala skupina z…
Mato, v ktorej kaviarni sedis? Stretnime sa o 20 minut v hoteli, pri bazene.
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Veľký okruh Čínou
viac → -
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
To najlepšie z Číny
viac → -