310 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Nepál (22)
Nepál - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Nepál
Nasa skupinka vcera uspesne dorazila do Kathmandu a uz sa chystame na prehliadku mesta. Zdravime Slovensko.
Dnes sme konecne videli Everest.Najvacsii vrch sveta sme obdivovali z lietadla od leteckej spolocnosti Budha air... Predtym padali slova ci existuje spolocnost budha air…
Skupine sa uz kratia dni v magickom Nepale. Tocime poslednymi modlitebnymi mlyncekmi. Duro pokracuje do Indie a ja idem naspat do Ciny. No, do Hong Kongu, ale ved to uz…
Nepalske ulicky zdravia Shigatse. Mate sa naco tesit. Je tu genialne.
verili by ste ze Nepal ma casovy posun oproti cine - 2.15 hodiny? Prepcte ze to nechcem preratavat na slovensky cas ale cina ma + 6 hodin. Takze ked pridete do Nepalu…
verili by ste ze Nepal ma casovy posun oproti cine - 2.15 hodiny? Prepcte ze to nechcem preratavat na slovensky cas ale cina ma + 6 hodin. Takze ked pridete do Nepalu…
Nepal je uzasna krajina a ked clovek pride z Tibetu kde priemerna nadmorska vyska je 3500 a je obklopeny samymi skalami, citi sa ako alenka v risi divov. Vsetko krasne…
Nepal je uzasna krajina a ked clovek pride z Tibetu kde priemerna nadmorska vyska je 3500 a je obklopeny samymi skalami, citi sa ako alenka v risi divov. Vsetko krasne…
Dear Travelers !!! Nepal, Sits on Top of the World, is located in Southern Asia - It borders w/China on the north and India on the south - Famous for its Himalayas…
Himalaje, osemtisicovky, nepalci, indicka kuchyna... Toto vsetko nas cakalo dnes v Nepale a v jej hlavnom meste Kathmandu. Z Lhasy do Kathmadu nam cesta trvala dni ale…
Namaste, oznamujem, ze sa nam podarilo prekonat sedlo Thorung La vo vyske 5416 mnm a zivi a zdravi /aj ked unaveni a spinavi/ sme prisli do Pokhary, kde jeme,…
Dnes sme absolvovali uzasnu prehliadku metropoly Nepalu. Den sme stravii uchvateni prekrasnou chramovou architekturou na Durbar namesti v meste umenia - v Patane.…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -