315 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Nepál (24)
Nepál - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Nepál
A nezabudli ste nahodou na vysvieteneho Mao Ce Tunga v akvariu???
Ako som slubil, hlasim sa z Kathmandu. Maoisti podla ocakavania okrem zatvorenych obchodov o sebe nedali ani tusit a tak sme sa my mohli naplno venovat uzasnemu…
Tak a mame za sebou let ponad Himalaje.To ake to bolo krasne sa neda ani popisat.Hadam najkrajsi zazitok z celej cesty.Tu v Kathmandu zatial nic moc strajk presiel ako…
V Nepale je cosi pred tretou (casovy posun je 3 a 3/4 hodiny...) a my sa motame po uliciach okolo kralovskeho Durbar Square. Uplna pohoda. V celom meste je strajk a tak…
Ahojte vsichni doma, zasilame spoustu pozdravu z hlavniho mesta Nepalu.Travime tady celkem 4 noci, zbyvaji jeste dve. Je tady fajn, nabirame sily pred cestou do indie,…
To Kathmandu je take velke, ze si musime pisat maily...Jasne ze nehaluzis, ty si to nikdy nerobil :-) Teraz musi haluzit Butrus v Egypte. Prosim Ta Butrus pi viacej…
Brano, JA nehaluzim a vsetko co pisem je cista pravda :) Uplna pohoda v Kathmandu, uzasny Bhaktapur sa myslim kazdemu pacil. Zajtra a pozajtra vyhlasili maoisti v…
Zdar Butrus, to co mas za prezyvku. Super pocit, ze sa obidvaja ulievame z roboty,co? Asi nas maju vsetci radi, a je mi to straaasne jedno:-). My sa mame super, cital…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing