310 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Nepál (26)
Nepál - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Nepál
Caute, stastne som dorazil, exoticke bangladeske aerolinky ma trocha chaoticky ale stastne dopravili. Nepal ma privital svojim typickym pachom a koloritom, ktory sa…
caute expedicia c-t-n-i 2003! s marianom mame za sebou vyletik v pokhare. stity sa nam nakoniec odkryli. cesta bola ok. lokalne povstanie maoistov, nejake vybuchy a…
Mame za sebou prechod prekrasnymi nepalskymi kopcami. Papricka... Teraz chvilku po rovine cez vojenske kontroly a vecer sme na indickych hraniciach. Zajtra 18:50…
skoda ze ste sa neozvali,ja 10 vecer a najblizsie 3 dni sa k civilizacii nedostanem.tak vsetkych zdravim,ozvem sa podla moznosti,mama.daj vediet katke.
A ideme do finale. Zajtra rano odchadza nas prenajaty autobus smer nepalsko-indicke hranice, kde nas cakaju listky na lozkovy vlak, ktory nas zavezie do Dilli. Vo…
Janko Gajdos ti zela krasne narodeniny. Uz tesi domov :)
janko, Dasa a Jano ti odkazuju, ze sa maju vyborne - momentalne v Kathmandu. Yeplo, slniecko, let okolo hor vysiel a vlastne vychadza vsetko.
pozdravujem celu rodinu z nedelneho katmandu,kde sme uz v uplnej pohode,este nas caka dlha cesta/den, den.noc pol den/do indie a o tyzden uz osobne. napis mi ako sa ma…
Tak a dorazili sme! Po 3 dnoch uzasnej Dialnice priatelstva medzi Lhasou a Kathmandu sme zisli do "normalnych" nadmorskych vysok a za par minut vyrazame do nocneho…
cavte bubaci zdravim z kathmandu, cina bola super, po SARS ani stopy, a aspon ziadny natresk. napriek monzunu nam na Evereste vyslo pocko, tak na tieto fotky sa tesim.…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -