310 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Nepál (26)

Nepál - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Nepál

Pozdrav z KTM

03

13:55

okt

2003

Nepál Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Caute, stastne som dorazil, exoticke bangladeske aerolinky ma trocha chaoticky ale stastne dopravili. Nepal ma privital svojim typickym pachom a koloritom, ktory sa…

filip Fórum
z pokhary naspat v kathmandu

03

13:42

okt

2003

caute expedicia c-t-n-i 2003! s marianom mame za sebou vyletik v pokhare. stity sa nam nakoniec odkryli. cesta bola ok. lokalne povstanie maoistov, nejake vybuchy a…

peto Fórum
Nedaleko Chitwanu

30

13:28

sep

2003

Mame za sebou prechod prekrasnymi nepalskymi kopcami. Papricka... Teraz chvilku po rovine cez vojenske kontroly a vecer sme na indickych hraniciach. Zajtra 18:50…

29

18:08

sep

2003

skoda ze ste sa neozvali,ja 10 vecer a najblizsie 3 dni sa k civilizacii nedostanem.tak vsetkych zdravim,ozvem sa podla moznosti,mama.daj vediet katke.

beata Fórum
Po nakupoch

29

14:37

sep

2003

A ideme do finale. Zajtra rano odchadza nas prenajaty autobus smer nepalsko-indicke hranice, kde nas cakaju listky na lozkovy vlak, ktory nas zavezie do Dilli. Vo…

Patricii

29

10:00

sep

2003

Janko Gajdos ti zela krasne narodeniny. Uz tesi domov :)

bobovi

28

16:58

sep

2003

janko, Dasa a Jano ti odkazuju, ze sa maju vyborne - momentalne v Kathmandu. Yeplo, slniecko, let okolo hor vysiel a vlastne vychadza vsetko.

andrejko a zanetka

28

16:52

sep

2003

pozdravujem celu rodinu z nedelneho katmandu,kde sme uz v uplnej pohode,este nas caka dlha cesta/den, den.noc pol den/do indie a o tyzden uz osobne. napis mi ako sa ma…

beata Fórum
z Kathmandu

26

15:43

sep

2003

Tak a dorazili sme! Po 3 dnoch uzasnej Dialnice priatelstva medzi Lhasou a Kathmandu sme zisli do "normalnych" nadmorskych vysok a za par minut vyrazame do nocneho…

11

15:48

aug

2003

cavte bubaci zdravim z kathmandu, cina bola super, po SARS ani stopy, a aspon ziadny natresk. napriek monzunu nam na Evereste vyslo pocko, tak na tieto fotky sa tesim.…

duro Fórum